Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Saturday, May 18, 2013

De Soul Pixture ~ Precious memories should last forever !

Assalamualaikum

FYI, Rara dah lama x outing utk outdoor photoshoot. :)
Kenapa ?
Sebab buzy. Hee. hujung minggu biasanya akan buat proposal thesis sedikit demi sedikit.Lepas tu,berehat atau jumpa orang2 yang tersayang. Tonton kisah cinta bersama yang tercinta ^_^ (LINK). Itu aje.
Last Rara outing kan,dengan mereka nie. Geng De Soul Pixture dengan trademark nye
 ~Let us snap your precious moment~
hehe.
Kenapa kita nak kena snap our precious moment?
Sbb bak kata De Soul Pixture,, 
Your precious memories should last FOREVER!
Geng  De Soul Pixture nie terdiri daripada 3 anak muda yang talented bak hang ! :) Ce tanya umur depa...ce
tanya...

Mereka nie mmg kamceng. Kalau ada job op kos pegi sama2. Kalau ada permasalahan ke,nak diskus pasal photoghraphy ke, mereka sama2 berganding bahu. Gituuu 

Apa yang paling penting ekceli Rara nak bgtw mereka nie menyediakan beberapa jenis perkhidmatan berbayar. 
Macam : 

-Event
-Portraits
-Family Portraits
-Childhood
-Weddings/ Engagements
-Graduation
-Outdoor
-Dan lain-lain

Jadi kalau berminat, atau ada apa2 urusan boleh lah kindly hubungi mereka... ya?? 
Enjoy !! ^______^ 

Gambar2 di bawah adalah utk Dara.com 
by Harith & Asyraff. Rara edit sikit,bg muka licin. Hehe. Yelaaa. nak bagi comel macam Lisa Surihani ! (LINK) *Tp x comel2 jugak.pown. huahuah. 

Tudung bawal sulam hadiah oleh Hagemaru-collection . Upah bg gambar buat cover photo :)








Contact :
Harith Rizla (016-6136105)
Ili Athirah (013-2933970)
Asyraf Arshad (016 6591916)

Tidak lupa juga,, Kepada gadis2 atau teruna2 yang baru mula nak berjinak or masuk dunia seni bergambar nie, boleh lah tengok2 gambar  mereka kat facebook.tau,jangan lupa like pulak ! :) Kalau nak  jadi talent or model mereka juga ,boleh hubungi mereka. Nanti kawtim2 la yer. 

Acap
Harith

P/s : Cik abam cik adek jangan mare ek..depa nie adik lagi dari kite tau... hehee. ''kisah cinta kita dot com"

More pictures @ next and next enty 

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Aktivis Pelajar, Adam Adli ditahan bawah Akta Hasutan




Berita mula diterbitkan pada: Mei 18, 2013 17:24 (MYT)

Read more at:http://www.astroawani.com/news/show/aktivis-pelajar-adam-adli-ditahan-bawah-akta-hasutan-14422?cp

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts