Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Wednesday, May 29, 2013

Sebelah Sayap

Assalamualaikum

Ekceli dah ngantuk nie. Nak tido. Hari nie layan youtube je keje...Maklumlah dah xde assignment :) So Tgk Tanah Kubur satu persatu episod..

Pastu baru perasan Matluthfi ada video baru.. nak tgk ?


LINK VIDEO HERE 


Byk2 video, yg nie paling aku suka sbb kisah nye pernah jadik kat aku.. Lebih kurang laaaa...Masa..suatu zaman dahulu kala.. masa tu aku baru nak meningkat remaja...

masa tu aku free hair.

Masa tu jugak ada 2 lelaki suka kat aku (puiiiiiii hehekk) 

Boy 1 : Dia baik, nak kapel ngan aku (puiiiii hihihi) tp selalu bg ceramah agama,perli,sindir,takutkan aku dgn mcm2.

Boy 2 : Dia baik,nak kapel ngan aku (puihhhh hihihi) selalu bg nasihat dan sokongan, dan dia hadiahkan aku tudung kaler pink.Pink sbb dia tahu aku kompem suka dgn hadiah tu. hee

nampak x apa yg cuba nak disampaikan

bye ! :)



Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts