Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Thursday, May 30, 2013

Classmates ^_^ Part 1

Assalamualaikum

Dengan batalnya kelas sintaksis pagi (kelas minor@ fokus) tadi dan dengan selesainya submission proposal tu, kami semua officially tamat lah sem 6..  :)
Alhamdulillah... aweeeeeeesome !
So skg nie lagi 4 hari nak mula final exam. Sikit pun x mula study lg. Asyik duk tgk episod tanah kubur je satu persatu siang malam pagi petang.


Lel : Tok ketua kelas kaedah penyelidikan. hehe 
Lid : Paling tinggi dalam kelas 
Suz : Selalu xde dalam kelas. Rupe2nye balik kampung. Haha.


Me & Pika versi mata terbeliak !
(Except pip - sepet ngat,x dapek nak nolong hihihi) 
Sekarang nie masing2 buzy cari rakan2 dr kos lain yg sama sekolah tempat praktikum nnt. Ada yg happy, sbb dah jumpa geng2. boleh bincang nak duk rumah mana, nak pegi tgk sekolah sama2. Ada yg unhappy sbb x jumpa lg org yg akan sama sekolah ngan mereka. Ye la,susah woo sorang2 di tempat org. Mana nak tinggal,nak pegi sekolah dgn ape,nak mtk tolong ngan sape kalau ada apa2 hal nnt, mcm2 lah. Hny kami je faham perasaan dan kebimbangan nie.... huhu.... :(
Kitorang 1 org utk 1 sekolah.... :(


Nie Siti & Aida. Masa nie hari  Rara baru je beli tab. Esoknye,bwk lah g kelas. X sempat Rara rasmi dorang dah camwhore dulu. Hahaha. Ade gambar dorang buat mulut itik, tp x nak post.Haha..

Tetiba ada gambar nie.
Dari bawah : 
-Beg 
-laptop 
-buku nota kuliah 
-buku things-to do / things-to-buy / kalendar & what happen on dat day / jadual photoshoot (masa awal sem dulu la ^^ ) 
-Beg utk tab 
-beg duit 
-handphone kesayangan 

Cecececee kunun ayu letteww =P
Pakai Sabun Popinje ke? hihi
Alololo...sopan2 je kan budak kaunseling nie...
ce tgk blakang. hahaha!
kitorang pun manusia ok! 
Ok lah u olls, iolls saje je nie. Nak menggamit kenangan, maklum la x lama lg nak berpisah dah :( Nak menghadapi hidup berdikari selama 4 bulan  tp 16 minggu.  good luck tau semua. nantikan next entry, byk lagi gambar korang yg uya nak tempek. wekkk. pdn muka. Nak sgt pakai tab uya kan. hahaha...
tak sabar kan nak abis belajar,dapat kerja,beli kereta besar sendiri. hee. kete ape? kete INI 
love u all.
muah! 

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts