Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Saturday, June 1, 2013

Esok Exam..

Assalamualaikum



Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Dating dengan BFF

Assalamualaikum

Tadi Rara study, akta-akta dan kod2 etika kaunseling. Gituuu...Study3 pastu tetibe teringat pasal jnj untuk sambung entry  ini claim-duit-balik-mengundi. So,alang2 tgh tunggu air panas mendidih nak buat air nescafe kasi mata x ngantuk, ape kate kalau haku update blog sikit ! hehehe.

 Cantik kan kawan Rara nie....... hehe wieeewitttt =P

Kisah kami ada byk,salah satunye : dato-muhammad-arif-photos.html


 Mek cah. Buzy wassap2 ngan customer dia. Dia nie owner bussiness online  Hazanis Fashion. 
kisah kami juga ada dalam : -adab-menyambut.html

 Orghang lapaq...jgn kacau nahhhh! Sebelah mek cah tu adik dia. Happy go luck budaknya :)

Nie Rara punyaaaaaaaa. :) 

Nie mek cah 
Cantik kan kawan Rara nie....hehee..pieewittt  =P
kisah kami lg -selebriti-1.html

Kalau mek cah tau Rara tempek gambar dia besar2 kat sini mesti dia marah. haha. biorrrr..lantok.. selca lagi ngn tab i...ingt Lisa Surihani nak selca selca? hehe.  

blog Anis : Tak de hehe. invited readers only taww

LIKE page Rara taww : www.facebook.com/Masturarama2dotblogspot

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts