Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Sunday, November 24, 2013

Koleksi gambar comel dan tak berapa nak comel :)

Assalamualaikum


1.TEKAN LIKE www.facebook.com/photo
2.TEKAN LIKE www.facebook.com
3.TEKAN LIKE www.facebook.com/photo
4.TEKAN LIKE www.facebook.com/photo

LIKE & SUPPORT 

Take care people, love u ! eh :P

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

So dengar citer jual baju?

Assalamualaikum

Waalaikumussalam.. *bajet ade org bg salam kat kite la.

Tajuk entry hari nie ilham daripada hasil perbualan Rara dengan seorang kawan semalam. Lama x jumpa dia,dah besar pun dia. Aku jugak la makin kecikk. hee.... 

Citernye, selepas seminggu jadi princess kat rumah, now start lah khoje... xkan nak duk saje kan..Cuti kali nie x dapek nak khoje kat luar sbb situasi tidak mengizinkan. Yang macam mengizinkan ni haaa. Ada, nak bgtw nie,

Rara buat bisness online k cuti kali nie. Start dengan jual bju2 t-shirt nie.. yang lain2 akan datang..

T-SHIRT NERD LENGAN PENDEK
RM 30 EXCLUDED POSTAGE 

T-SHIRT GEEK LENGAN PENDEK
RM 30 EXCLUDED POSTAGE
T-SHIRT GEEK LENGAN PENDEK
RM 30 EXCLUDED POSTAGE

T-SHIRT GEEK LENGAN PENDEK
RM 30 EXCLUDED POSTAGE

T-SHIRT GEEK LENGAN PENDEK
RM 30 EXCLUDED POSTAGE

T-SHIRT GEEK LENGAN PENDEK
RM 30 EXCLUDED POSTAGE

LENGAN PANJANG TURUT DIDAPATI
T-SHIRT GEEK LENGAN PANJANG
RM 35 EXCLUDED POSTAGE

T-SHIRT GEEK LENGAN PANJANG
RM 35 EXCLUDED POSTAGE

T-SHIRT GEEK LENGAN PANJANG
RM 35 EXCLUDED POSTAGE

LENGAN PENDEK TURUT DIDAPATI

Sama ada lengan pendek atau lengan panjang, warna-warna yang didapati adalah ; 

HITAM
PUTIH
KUNING
PINK
MERAH
BIRU MUDA
BIRU TUA
Semua material adalah cotton. 
available saiz adalah S-XL
UNISEX 

Jadi,secara ringkasnye,, kalau berminat boleh la PM Rara kat facebook ek. Mastura Rara.
atau sms/wechat/viber pada nombor 01127799383
untuk sebarang pertannyaan... ok? 

happy shopping ^_^

update - semua baju telah sold out. Sold out. Sold out. Tq

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts