Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Monday, November 25, 2013

Cara pengambilan Emilay Whitening

Assalamualaikum


Balik kampung seminggu yg lepas, org yg pertama Rara jumpa is BFF..sbb dorang yang ambil kat stesen bas. Mek Cah,Anis,dan Mariatul. Honestly, dorang mmg cantik...If jumpa depan2, kawan2 semua x kan ckp indah khabar dari rupa laa.. i berani potong kuku i tau if x caya sgt..hehe. So lepak2 kejap kan sambil bertanya khabar..bercerita..bergosip..menerangkan perkembangan diri masing2. semua lah! =p hal2 perempuan...gitu.. hal kecantikan harusla jadi topik utama.. macam Anis kan, dia punya body dah lawa gilak,x keding mcm aku da :) mek cah, jeragat dah kurang... dulu sebelum dia amal produk2 ni byk jgk jeragat dia, n mariatul. eeee kulit muka dia glowing gila. hewhew. 

    Obses x aku pasal kawan2 sendiri? hihi. Haruslah, benda baik okay. Bukan obses syg..teruja... perempuan mana xnak cantik?? kao bagitaw aku sekarang!!? ^__^ Jadi...pot pet pot pet dorang mmg pengguna Emilay Whitening...huhu.. 

Rara je la slow sikit bab2 produk nie.. sbb study jauh,n x terdedah dengan benda2 ni semua..tambah2 selama 4 bulan praktikal,phew kulit muka... mcm x terjaga langsung... bz2...jadi cikgu mmg bz i tell you... dan paling sedih, turun berat badan sbb makan x teratur... 
hmm, ok ok dah. stop ! 

Now Rara pun amalkan jugak Emilay Whitening..Maklumla dpt free utk yg pertama. Next botol beli la oiiii. kih3 :) kate BFF Best Friend Forever! <3 Syg u olls . So bila Rasa mcm bangun pg segar semacam je kulit muka kan, timbul niat nak share kat kwn2 yg lain plak... Kebetulan skg Rara tgh berniaga online, jual baju cool giler. tengok SINI ---> LINK 
kerja sampingan cuti ni sambil2buat thesis :) Emilay Whitening yg Rara jual RM 40... berpatutan ok! Dah check dah pasaran semasa :)

Cara pengambilan Emilay Whitening

* Pngambilan Emilay Whitening slama 2 bulan sgt digalakkn utk mdapatkn hasil yg maximum.
Then continue utk 3 bulan lg utk menstabilkan kulit anda..Kulit anda tidak akan btukar kpda kulit asal kerana suppliment ini telah mnukarkan sel-sel dalam badan kita .


DOS YANG DIPERLUKAN :
2 x 1 hr (pagi - malam) 
Isi : 60 Softgel (Untuk 1 Bulan) 

NOTE: 


*TIDAK BOLEH DIGUNAKAN UNTUK WANITA HAMIL @ SEDANG GANGGUAN KESIHATAN

UNTUK HASIL MAKSIMA DISARANKAN :



*PERBANYAKAN MINUM AIR PUTIH 2-3 LITER & MAKAN BUAH BUAHAN 

*BERHENTI MAKAN KETIKA PERIOD ( MAKAN SEMULA HARI KE4-KE5) 


*ELAKKAN MAKAN / MINUM MAKANAN YANG BERKAFEIN *UNTUK KULIT ASIA
(Efek pemutihan kulit biasanya dicapai dalam waktu sekitar 3 minggu , dengan pengambilan rutin dan teratur). 


*HASIL MAKSIMA biasanya 2-3 Bulan untuk Putih .





RM40 sebotol
SMS/VIBER/WASSAP/WECHAT 01127799383 sekarang..
Atau PM facebook 


selamat mencuba! 
happy shopping kawan2 :)

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts