Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Sunday, December 1, 2013

Photoshoot @ studio. Rara & Qiqi

Assalamualaikum

Lama benor Rara x update gambar2 dari aktiviti photoshoot kan, Gambar dlm folder nun byk lg yg x update.. kekangan masa dan kadang2 lupa..kadang2 mcm x sesuai nak update... Kadang2 malas.

Tp tang malas tu bukan kadang2 sebenarnya, hari2 pun malas -_-

Hari nie i rajin ok !! See.. kenangan ber-photoshoot dengan Qiqi, oleh Ezwan Othman suatu masa dulu.. :) Dulu2 Rara rajin lah photoshoot2 ni..sbb komitmen x byk sgt mcm skg nie. Family,thesis,bisness,students., auh. (Padahal..nak cakap mcm ni * dulu muda skg dah tua, sampai kena makan produk Emilay utk mengekalkan keremajaan)

p/s : Gambar ori dr camera En.Photoghrapher.
Edited by me jerrrr (bkn edit pom,crop jerk. hihi)




By the way ingt lg Qiqi? Hehe..Rara selalu sebut nama dia dlm blog Rara nim. Maklumlah,BFF dr sekolah. Qiqi ade buat contest.... Contest I'M DIVA. Senang je syarat dia. Just attach gmbr u all yg pakai spek hitam kat dia, n get likes. Then menang lah! Hadiah dia... yaa ampun lumayan hokeyyy. Yang sedihnya, Rara x boleh join contest yg dia buat sbb Rara jadi juri ! eheheee... soo...kwn2.... u all join lah k.. sape nak menang,,kena rasuah i dulu tau. hiihookkkk ^__^ gurau jee. Ni link contest kat blog Qiqi... tekan !

nak tengok hadiah yg lumayan tu?? Sinii
(penaja utama is Hazanis Fashion!)

banner contest beliau.
DIVA TAK DIVA TAK? ^_^


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Koleksi surat cinta untuk Faizal Ahmad / Mr.Konar Leper / Abe Muse

Assalamualaikum

Fenomena Mr. Konar Leper masih hangat di laman sesawang... ingat tak Rara pernah tulis entry pasal Abe Muse nie? Kalu x ingat terjah SINI Siapa Abe Muse ? Mr. Konar Leper ? 

Hari nie, Rara kumpulkan pesanan daripada kawan2 yang nak sangat suruh sampaikan kat Abe Muse kecintaan ramai ni.. nah.. khas utk abe muse, mereka kirim salam! (padahal aku pun sama hee) Assalamualaikum, baca nih abe muse uuuiiii.


AWAS : Ini bukan surat jiwang, kalau nak jiwang2, tulis kat sini ---> Kongsi cerita jiwang anda
Ini surat untuk Mr. Konar Leper
sambungan di bawah

Daripada Asmah Cemah 
KLIK GAMBAR UNTUK MEMBACA
daripada : Mariatul-Mar 
KLIK GAMBAR UNTUK MEMBACA
daripada : Wan Nur Aqilah-Qiqi 
blog : http://summerlovecheery.blogspot.com/

daripada : Haqimah- Qimah  (call her Qim) 
ni kite punya pantun. hehek ^_^
Mastura-Rara

Okay itu saje untuk kali ini. Kami suka abe muse kecek luarrrrrrrr... 
kami doakan Abe Muse jupo dengan jodoh hok cantik jelita berbudi pekerti mcm 
model2 nie... -------- > Model Hijabista !
  Ok..sesuai la ngan org hensem 


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts