Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Sunday, May 25, 2014

Food Review by bloggers @ U-Cafe Restaurant.

Assalamualaikum

Konon2 ini entry sambungan kepada entry tempoh hari, 

Yaa.. Memori kali pertama pergi food review, memang tak sangka yg blogger kena makan sebanyak tu. Hehe. Seronok.. Ekceli Rara nie bukan jenis ''pemakan tegar'' , tengok body la, kerempeng nak arwah =P Tapi bila ikut bloggers otai nie pergi food review, selera makan naik mendadak. haha.... 

Aina Roseberry nie la yang bertanggungjawab bawak Rara..Kalau dia tak ada, memang tak kan pergi kelumpo sorang2... mek maroh.. he. Tq Aina. XoXo ! Thanks juga kepada kak Ida Baharum sebab approve blog Rara. :) 


 Nie air yg Rara pilih.Fresh Lemon Honey Drink. 
Sampai2 kunyah anggur dalam tu dulu. Ngapp. Ngapp. Sedap sangat,errr mintak dua gelas lg boleh? 


Nah.. antara menu yang kami cuba. Semua sedap... kalau tak caya tengok apa yang dorang tulis kat blog masing2. Dorang pandai tulis, iteww merangkak rangkak. Hihi. Malu. 



Ok selamat ber-blogwalking u olls =p

 
 Yang nie tak nak ulas apa2. No komen please. Heee. 


 Nie Rachel. Dia tengah terangkan pasal makanan2 yang disediakan kepada kami. Dari segi style, pakej,harga dan lain-lain. Sorang lagi Jonathan. Mereka ni manager restoren ni. Siap bagi kami taklimat lagi, bagusnya.. senang kerja kami.Semua maklumat dah sedia ada. Camni arr manager terbaikkk :) 


Camni arr kalau nak jadi  blogger food review.. umm umm ambik gambar dulu baru boleh makan... hehe. Tu belum masuk part selfie dgn makanan lg tu :) 


 Jangan marah ea nak tempek gambor dinding.... Smart kan? 


 Mari2.. mari pilih menu minuman... istimewa di U-Cafe Wangsa Walk 

Next... curik gambar dari blog Ena. Lawa sikit. Tab Rara kamera belakang mcm... *&% :) 
Memandangkan Rara nie pemalu plus sopan santun (uwerk!) so bergambar pun ngan kakak and adik2 jer... hee.. heee... Segan ekceli..semua baru kenal.. Ngan Ena sendiri pun baru first time keluar sama-sama walaupun tinggal berdekatan. Tapi sekarang nie dah hampir tiap hari kuar sama-sama dah. Hee. 


 Oh memang tak pelik langsung kalau Rara paling pendek... hihi. Dalam gambar kelas pun paling pendek gak -_- mujur la kiut . *panggg sebijik*


Kite ngn blogger-blogger otai... Ahh segan la cmni. Kite ke paling kanak2 kat sini? *panggg lagi sebijik


 Let us be grateful to people who make us happy, they are the charming gardeners who make our souls blossom. 

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Post a Comment

Popular Posts