Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Wednesday, March 5, 2014

Respon orang awam - Hanezah Surayati rampas laki org. Haha!

Assalamualaikum

In my opinion, hubungan Liyanoh dgn laki dia mmg asalnye dah retak menanti belah,. otw nak cerai. pastu, Hanezah dtg dlm hidup laki tuh. Dah alang2 dorang pun dlm proses perceraian kan. So ikut pandai hang. 
Yg silapnye hanezah ade upload gmbr anak2 laki tu dlm insta. sedangkan laki bini tu belum sah cerai. pastu,g bercuti ngn laki tu bagai.cerai dak ag. mau x hangin bini dia. pastu,si hanezah lak jawab soalan wartawan dgn x jujur..siap cabar bini laki tu lg. padahal dah tahu hakikat mcm mana. Emm emm. kesian kau.
kalau dari awal2 lg jujur,x jd mcm ni.Tu la. Kan mak dah pesan. degilll.

mood : baru lepaih stalk insta hanezah. ramai gileww perempuan Malaysia maki dia. fuhhh... mulut perempuan..jgn main2 noh.
x mau bekap sapa2.. benda ni normal.. klise. kawen..cerai..rampas..maki2... life. well.

me : teringin nak dengar pihak lelaki yg buat statement. tp mmg x ar. Untung org laki. perlu senyap ja. duk umh diam2 main dota. xdak org kacau. aahahaa.

dah. p mandi anak2!

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts