Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Thursday, May 8, 2014

Header blog paling lawa setakat ini . A review

Assalamualaikum

Hai readers. Lama dah Rara x update blog hasil taip 100% sendiri. =P
Bz laaa...sem 8 esaimen manyak... thesis plak asyik...(xleh tulis kat sini..lecturer baca) hehe... Dalam ke-bz- an ni pun.. xde lah bz sgt.. sempat je kalau setakat nak update status facebook meroyan 10 kali sehari.. upload instagram 3x sehari.. sempat jer...........

Baiklah,berbalik kepada pokok pangkal.... Pagi ni Rara nak review pasal blog Rara ni sikit.. Dua hari lepas baru siap header baru Rara...Pantas betul kwn Rara ni buat.. Malam tu chat ngn dia, pastu Rara cakap ''so bangun pagi esok kira blog Rara dah siap la ea? '' dia ckp Ya. Hebak ah ! ^_^ Jadi bila bangun pagi esok tu terus taip Masturarama2.blogspot ahhh.... yeayyyy! Comel ! Selain daripada header, Rara juga mintak dia letakkan link n ikon facebook,twitter,and instagram kat tepi blog Rara ni... ce tengok..ce tengok...pastu klik. Okay selamat berkenalan :) 

Header tu... Perkenalkan...Rara tempah dengan Sheda Ucu putih gebu... Sheda ni memang amek tempahan buat header blog... or blog dari A sampai Z. mana2 pun boleh... 


Blog Mastura Rama2..Lalu rama2 pun terbang...

Cantik tak...? hehe. opppsss insan dalam gambar bersama gitar pinjam tu abaikan la k, kita tengah present pasal header ni. Jadi kalau sapa2 nak tempah header jugak, dengan harga yang sangat berpatutan boleh la contact Sheda Ucu deh... Bagitaw je apa header impian u all.... Sheda akan realisasikan dalam bentuk pengeditan yang ringkas tapi amat menarik. Kalau citarasa Rara sendiri, mudah aje, perlu ada ciri2 warna pink, tagline Lalu Rama2 pun terbang, background rama2,dan tulisan mesti berangkai..  Jadi, terserah kalian nak macam mana..ya ? :) 

Okay guys, jangan lupa hubungi Sheda Ucu untuk sebarang tempahan dan pertanyaan.... ya... 

Facebook : Sheda Ucu



P/s : Sheda, Rara suka header tu, gambar tu kan, nampak mcm Rara duk dalam cermin magic Barbie.... hee. Tengkiu sayang,.

ok bye. Kite nak g sarapan, roomate dah tunggu. Tata :)

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts