Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Wednesday, May 14, 2014

Nak makan sedap-sedap? Jom ke U-Cafe, Wangsa Walk!

Assalamualaikum

Hi semua.. apa khabar? Dah makan belum? 
Ececeee.... tanya orang dah makan ke belum ya... Bukan apa.. hari ni Rara nak kongsi sikit tentang tempat makan yang best dan menu yang super sedap daripada restoren yang ekslusif  iaitu... U-Cafe
Entry kali ni, Rara fokus pada menu yang ada dulu ya. Yang lain-lain, coming soon :) 

Okay ini alamat penuh restoren ni. Jemputlah datang ya.

U-Cafe,
GL-06 Wangsa Walk, Wangsa Avenue,
No 9, Jalan Wangsa Perdana 1, Bandar Wangsa Maju,
53300 Kuala Lumpur, Malaysia

Ok dah, jemput tengok apa yang kami makan.. ^_^ 

Penang Curry Laksa : RM 13.90


Nasi Bonjori : RM 13.90


Salmon Fillet : RM 39.90

Spaghetti Aglio-Olio with Seafood: RM 26.90


 Penang Char Kway Teow : RM 10.90


 Popcorn Chicken Green Salad : RM 14.90

Buat pengetahuan semua,  U- Cafe ni ada beberapa lagi cawangan di tempat lain sekitar Kuala Lumpur iaitu di Sungai Wang, Jalan Sultan Ismail dan ini, Wangsa Walk, Wangsa Maju. Apa yang perlu anda tahu tentang U-Cafe Wangsa Walk ni, ialah.... ia merupakan satu-satunya cawangan restoren yang pork-free . Kepada kawan2 muslim, jangan silap pergi pulak ye. Hehe. Jadi, Restoren U-Cafe kat Wangsa Walk ni 100% halal, boleh tengok sendiri sijil halal ya... no more was-was. Awesome. 

 Fried Rice in Japanese Style : RM 17.90

 Pan Fried Kway Teow with Beef : RM 10.90


 Stir Fried Glass Noodle with Soft Shell Crab : RM 17.90

 Nasi Lemak : RM 13.90

 Combo Platter : RM 26.90


 Fried Vermicelli with Sambal Sauce & Mussel : RM 17.90


 Fried Prawn with Salted Egg-Yolk & Season Vegetables in Yam Basket Rice : RM 20.90


 Chef Pumpkin Rice with Chicken Chop : RM17.90

 Fried Kailan with Salted Fish : RM 13.90


 Fried Prawn with Salted Egg-Yolk (Big) : RM 38.90

Classic Chicken Carbonara : RM 18.90

Stir Stewed Chicken with Three Cups Soya Sauce (Big) : RM 20.90

Honestly memang sedap makanan kat sini, kalau boleh, tak nak share. Haha.. nampak tak tamak di situ... Macam-macam jenis ada... Japanese style,Chinese Style, Asian style, dan lain-lain. Ikut sedap rasa kita lah nak yang macam mana... order je :) 


Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan bolehlah hubungi krew mereka di :
1) 019 3133668 ( Rachael Chin)
2) 03 21429686 (Cawangan Sg.Wang)
3) 03 41319686 (Cawangan Wangsa Maju)


By the way ini kali pertama Rara join food review bloggers, selain daripada dapat kekenyangan, dapat kawan-kawan baru :) They all tersangatlah sporting n havoc. Hahaha. Tak caya? Tengok nii.. 



Heheee... terbaikkkk ahhhhh sisters2 semua.. nak upload lagi gambar, wait n see :) Tataaaaaaa....


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts