Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Monday, August 18, 2014

Pakej Photoshoot Hari Konvokesyen

Assalamualaikum

Khas buat bekas pelajar-pelajar UPSI yang bakalan konvo tidak lama lagi... Bagaimana? Dah terbayang imej u all pakai jubah longgar bersama topi 4 segi yang ada secoet bulu2 berjuntai di hujung dan berayun2? Wahhh ! Kiut nye engkorang ! Lalalalalaaa.. ekceli, i olls yang tengah berangan =P

Lagi satu, dah bayangkan belum u olls tengah melompat ala-ala kanak2 ribena untuk baling topi keatas n say yeayyyy! i'm officially graduated ! Dah boleh nampak tak keriangan dia?

Lagi satu kan, gambar u olls duk tengah2. Yang duk himpit u olls is mak, ayah, adik, kakak dan abang serta sapa2 lah yang signifikan dengan u all. Masa tu u all dah la pegang byk bunga dan teddy bear, lepas tu semua kaum keluarga tengah meraikan u all pulak. Tak ke bahagia ya amat tu? Tersengih2 je.. nasib gigi lawa.

Hehe. Bestnya berangan. Kalau nak sambung berangan ni, sampai raya cina tahun depan tak abis.

Jadi, semua imej-imej serta imaginasi indah tadi tu, tak teringin ke u all nak rakamkan ia sebagai suatu memori yang paling indah dalam hidup ?
                   mesti la nak kan...

Jadi, cari lah orang untuk merakam semua detik2 berharga tu. :) Tak best la ambik gambar diri sendiri kan.. kalau setakat selfie, bila2 pun bole bha. (Tapi selfie tetap wajib ah)

Pegi ambil handphone masing-masing dan save nombor fon ni. Kawan2 Rara ni. Cantik gambar2 dorang... kalau tak caya cubalah stalk dulu. hehe

pakej photoshoot murah

Asyraf 

GRADUATION OUTDOOR PHOTOSHOOT
RM80 PER HOUR 
UNLIMITED PHOTO 
FREE FRAME 8RW


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts