Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Wednesday, December 10, 2014

Bawal Chiffon Manik Exclusive

Assalamualaikum

Tudung bermanik-manik ini biasanya digemari oleh mereka yang telah bekerjaya ataupun orang yang berada. Betulkah ? Hmm, mungkin ada benarnya, mungkin juga ada tidak tepatnya. Sebenarnya, sulaman manik dan labuci pada setiap rekaan tudung adalah mengambil masa yang agak lama dan sangat memerlukan daya fokus yang tinggi dalam menyiapkan sesuatu tudung manik ini. Begitu juga dengan faktor penggunaan manik dan labuci itu sendiri. Jika elok kualitinya, harganya agak tinggi,  maka elok jugalah manik dan labucinya. Oleh itu, amat wajarlah bagi mereka di luar sana menjual tudung manik dengan harga yang agak tinggi. 'Makan' kos tenaga dan kos modal yang tinggi juga okayyyyy. :) 

Walaupun demikian, bagi penggemar tudung manik di blog mastura rama2 dot blogspot, harga tudung manik yang ditawarkan tidaklah setinggi yang dibayangkan, serendah RM 45 sahaja u all, percaya tak? Percayalah.. ~ kasihmu lama tersulam ~

Harga yang ditawarkan amat berpatutan dan memenuhi impian mereka yang teringin nak pakai manik-manik labuci ala-ala mak datin ! :) so, mampu milik bukan? Grab one now, u guys!

Ok dah. Jemput lihat koleksi Tudung Bawal Chiffon Manik Exclusif yang Rara sediakan untuk peminat-peminat IRRARA LABEL. Thank you..



 Jika anda mula berminat, bolehlah hubungi Rara sekarang :) Servis terbaik.... promise  ! 

Ig shop : @irraralabel
Ig owner : @masturarara
Contact : 01127799383 (WA,sms, no calls)
Butik : Vendor boutique, tepi Parkson KB
Cimb / maybank


Yang ini selendang halfmoon saiz S

 Jika anda mula berminat, bolehlah hubungi Rara sekarang :) Servis terbaik.... promise  ! 

Ig shop : @irraralabel
Ig owner : @masturarara
Contact : 01127799383 (WA,sms, no calls)
Butik : Vendor boutique, tepi Parkson KB
Cimb / maybank



 Jika anda mula berminat, bolehlah hubungi Rara sekarang :) Servis terbaik.... promise  ! 

Ig shop : @irraralabel
Ig owner : @masturarara
Contact : 01127799383 (WA,sms, no calls)
Butik : Vendor boutique, tepi Parkson KB
Cimb / maybank

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Tudung gaya baru terkini 2015

Assalamualaikum

Sedar tak sedar, kita telah pun menuju pada pengakhiran tahun 2014 ini.. Emmmm, tak lama dah you olls. Alhamdulillah, bagi penulis sendiri, (aku lew) penulis merasakan tahun 2014 adalah tahun di mana industri fesyen hijab berkembang pesat melalui online. Berbanding dengan tahun-tahun terdahulu, perkembangan fesyen hijab tanah air terutamanya biasanya akan dapat kita lihat melalui kaca TV sahaja namun kini, segalanya cukup mudah dan cepat, iaitu melalui media massa sahaja. Dan yang paling dekat dengan kita adalah, media sosial :)

Satu perkongsian melalui media sosial penulis sendiri, di instagram baru saya @irraralabel ( irrara label ) sudah terdapat beberapa fesyen hijab terkini khas untuk di fenomenakan pada tahun 2015 nanti. InsyaAllah.

mastura rara
 
mastura rara
Mutiara Shawl

Salah satu bentuk hijab yang didatangi secara separa instant. Mutiara yang sengaja disusun di atas kepala menjadikan pemakai kelihatan seperti memakai mahkota yang cukup simple tapi comel. Kan? Hehe :) Direka khas untuk memudahkan hijabster memakai selendang dengan hanya 30 saat sahaja. Kepada semua pembaca, cubalah, dan rasai perasaan menjadi princess sekarang juga !

Price : RM 30 termasuk poslaju

Material : Chiffon

Bidang : 50"

Order : 01127799383  atau pm fb MASTURA RARA

Ig shop : @irraralabel

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts