Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Wednesday, October 28, 2015

Rindu Kelate.

Assalamualaikum

Hati girang sejak dua menjak ni. Mana tak nya, cuti persekolahan bakal menjelma. InsyaAllah kalau tak ada apa-apa kerja tambahan atau kerja luar bidang, dapatlah balik pada hari yang dicadangkan. Doa-doakanlah ya.

Tiket flight dari KK ke KL then KL ke KB dah beli dah. Beres semua. TQ Kak Tia tolong uya :)

Naik Malindo jer i olls ni... yang paling mampu. Ekekekekee. Orang kata posting di SS ni untungla, banyak elaun. Tapi ada elaun pun guna untuk beli tiket ni ngekkk. Kikiiiii. Bak kata Amran Fans, jilake...

Bila rindu kelate menjelma, mula lah belek-belek album lama. Album dalam folder. Hehe.
Rindunya !
Dah lama tak makan tomyam ala2 siam ni.. Sini tak ada... hee. Maybe ada tapi belum pernah pergi lagi.

Ok bye ! Saja update blog walaupun tak ada info ni.



 Throwback sikit gambar poyo di Pantai Cahaya Bulan, 

Rindu jugak dengan si bulus ni. Meow ni along punya. 




Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Post a Comment

Popular Posts