Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Sunday, February 1, 2015

Butik Vendor Popular di Kota Bharu | @byFINIFAUZI VENDOUR Boutique

Assalamualaikum

Hai semua anda bersama saya @masturarara  ! Hari ini kita akan membicarakan tentang satu topik yang hangat, yang sering disebut-sebut oleh komuniti peniaga atau businessman/businesswomen di Malaysia ini...Iaitu ? Vendour Boutique.. (feeling emcee sangat aku..emm emm)

Apa itu vendour boutique/ Butik Vendor? Ramai yang belum faham konsep butik vendor ni kan. Sebenarnya begini.. Sesebuah butik itu dipanggil vendour boutique sekiranya mereka membuka peluang perniagaan kepada peniaga-peniaga lain untuk berniaga di butik milik mereka.

Begitu lah dengan butik vendor @byfinifauzi ini. Alhamdulillah, konsep vendor butik ini sangat bagus, seperti mana objektif pembukaan butik vendor itu sendiri iaitu untuk membantu peniaga lain memasarkan produk mereka menggunakan medium offline di butik, selain menggunakan platform online masing-masing..  Dengan kata mudah, sekiranya anda se0rang peniaga online yang belum mempunyai kedai atau butik sendiri, anda b0leh memulakan langkah pertama untuk memajukan perniagaan anda dengan menjadi vendor di butik yang berkonsepkan vendor butik seperti byFiniFauzi Vendor Boutique ini. 

Di @byfinifauzi Vendor boutique, vendor (penjual lain) boleh meletakkan produk mereka di butik ini dengan beberapa syarat yang sangat mudah,. Sewa yang dikenakan pula amat memahami vendor- vendor, serendah RM50 sahaja sebulan bergantung kepada produk yang diletakkan. Sangat mudah dan berbaloi jika dibandingkan dengan butik vend0r yang lain.

Peniaga yang berminat untuk menjadi vendor di Butik byFiniFauzi, anda bolehlah hubungi contact di bawah :) Bagi kaki shopping, boleh lah berkunjung ke butik ini di alamat di bawah. Ajak ramai-ramai kasi gempak sikit selfie nanti. :) Klu lokasi : Berdekatan Parkson dan Pasar Siti Khadijah, Sebelah bangunan TNB Kelantan, dan betul-betul belakang zon ria KB. 


by FINIFAUZI VENDOUR BOUTIQUE

Beralamat di :
 Tingkat 1, Lot 391 dan 425 Seksyen 7 Jalan Pasar Buluh Kubu 15000 Kota Bharu Kelantan.
No telefon : 0148183992
Instagram : @byfinifauzi 


Here.. tingkat atas tau. Bawah tu restoren milik keluarga Fini. Kebiasaanya, sebelum atau selepas pengunjung makan di restoren tingkat bawah, mereka akan naik untuk shopping di butik byFINI FAUZI ! Jadi boleh dikatakan, pengunjung butik +byFini Fauzi  tidak pernah putus. Alhamdulillah.. 


Butik ini masih baru, namun sudah mempunyai beberapa vendor dan ramai pelanggan. Antara pakaian yang terdapat di @byfinifauzi  vendor boutique adalah ; Pakaian wanita, kanak-kanak, aksesori dan sebagainya.. semua fashion baru, tak ada yang ketinggalan zaman tau. 


Handmade products juga ada disini... very cool ! Tempat letak pin ada, bantal santai-santai, handsock muslimah bergaya, wide shawl terbaru dan lain-lain. Harga ? Jangan risau... harga kasih sayang katanya !


Dah beberapa kali Rara datang butik @byfinifauzi ini. Al maklumlah, lokasinya terletak di tengah-tengah bandar. Sambil keluar menguruskan hal-hal peribadi atau kerja, boleh lah datang butik ini sambil membeli barang-barang yang terbaru. 

Disini Rara lampirkan beberapa keping gambar.. khas untuk u olls berkenalan dan cuci mata di @byfinifauzi VEND0R B0UTIQUE ini.


Staff sibuk melayan tetamu yang datang shopping :) 


Ruang santai.. b0leh selfie, lepak dengan rakan-rakan mahupun keluarga. Terbaru, (tak sempat ambil gambar) by FINIFAUZI Vendor Boutique telah memperkenalkan konsep baru di butik mereka iaitu cafe-boutique ! Wahhh... tak sabar nak shopping sambil minum-minum dengan kesayangan ! Dah la selesa, tak panas, pandangan mata pun tenang jer.. butik bersih dan kemas. 



BFF - by FINI FAUZI 
terbaik ah ! :) 


penat cuci mata? j0m isi perut dengan cookies, cake, coklat, dan sebagainya 


Minuman sejuk ? ada.. yogurt? ada.. apa lagi.. Haaa kalau anda ada produk makanan atau minuman, jom lah jadi vendor disini ! pasti meriah !


See... sengaja snap ruang kosong... serendah RM50 jer sewa untuk jadi vendor. Sebulan.

Ahlan wasahlan 

Alhamdulillah di butik ini,kita b0leh lihat, pr0duk yang dijual lengkap dari hujung rambut ke hujung kaki. Jubah, Dress, Flower crown, kasut, handbag berjenama, sandal, alat kosmetik dan penjagaan alat kesihatan dan kecantikan, makanan, minuman sedap-sedap semua ada.. senang  kan macam ni, tak perlu susah-susah survey banyak-banyak kedai, dengan parking lagi, ala malas sikit jadinya. Kat butik ini, just named it, u can get it dear :) 

by FINIFAUZI VENDOUR BOUTIQUE

Beralamat di :
 Tingkat 1, Lot 391 dan 425 Seksyen 7 Jalan Pasar Buluh Kubu 15000 Kota Bharu Kelantan.
No telefon : 0148183992
Instagram : @byfinifauzi 


Minta maaf kalau sakit mata. butang huruf 0 r0sak, jadi saya guna n0mb0r k0s0ng. Seksa rasa. haha. 


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts