Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Thursday, August 11, 2016

Kad Kahwin Kreatif 2016 !

Assalamualaikum

Lebih kurang sebulan saja lagi, Malaysia akan dilanda satu musim yang jarang nak ada di negara lain. Hehe. Musim apa ? 

Musim orang kawen :p Raya haji comingggggg... :) 

Biasanya dekat-dekat nak raya ni pastilah ramai saudara mara sahabat handai akan sibuk mengedar kad kahwin masing-masing sama ada bagi pihak anak-anak mereka atau mereka sendiri. Okay disitu kita akan boleh lihat pelbagai jenis rekaan kad kawen ada ! Semua kreatif-kreatif dan inovatif belaka! Termasuklah kad kawen yang akan Rara review malam ni. 

KAD UNDANGAN PERKAHWINAN KREATIF daripada HMR Success Solution ! Jom kita tinjau-tinjau dulu sekeping dua. 

 DESIGN KAD KAHWIN SKYPE 
 DESIGN KAD KAHWIN FACEBOOK 
 DESIGN KAD KAHWIN BIL ELETRIK 
                                                           DESIGN KAD KAHWIN KAD PENGENALAN 


 DESIGN KAD KAHWIN WHATSAPP
 DESIGN KAD KAHWIN WECHAT 
                                                               DESIGN KAD KAHWIN TIKET FLIGHT 
 DESIGN KAD KAHWIN CADBURY 
                                                    DESIGN KAD KAHWIN TIKET BOLA 

Wahh ! Macam-macam ye sekarang.. kad kahwin je pun hehee. Tapi tu la. Masa Rara kahwin dulu pun kad ala-ala kreatif jugak, Rara punya tema kad kawen dulu design buku latihan sekolah okay ! Hehe.. Saja buat kelainan sikit. Mentang-mentang cikgu kad kawen pun nak berkaitan ngan sekolah yer ? 
Rupa-rupanya pakej kad kawen  yang Rara review ini lebih murah daripada tempat lain,,alaaa ruginya dulu tak perasan pulak. Kalau nak tahu murah banyak mana dengan HMR SUCCESS SOLUTION ni, kawan-kawan boleh la semak di blog HMR SUCCESS SOLUTION sendiri ya, jangan malas klik kalau tak nak bazir duit ye. Haaa. 
Blog : http://hmrsuccesssolution.blogspot.my/ (baru lagi, follow them! )
HUBUNGI : 
0192487831 ( EN. FAIZAL) 
atau 
0132201593 ( PN HASYYATI )
atau 
ALAMAT KEDAI 
LOT 2802K-2-3 KEDAI TKY ATAS 
KG CHANGKAT SIMPANG TIGA
 GOMBAK
53100 KUALA LUMPUR

Bagi anda yang memang tengah survey-survey pakej kad kawen dengan harga rendah, boleh la terus ke kedai mereka di kedai beralamat di atas okay :) 

Dan design pilihan Rara dalam banyak-banyak design HMR ni adalah... 
KAD KAHWIN KREATIF PAPAN HIJAU ! 
Huhu teringat zaman sekolah rendah dulu. Papan hijau gini la cikgu2 duk guna. Kan? Okay sebelum tamat review, Rara nak ucapkan selamat berkahwin lah kepada anda-anda yang bakal berkahwin Raya haji ini. Bagi mereka yang sedang dalam persiapan, make sure kad kawen sediakan awal ya supaya tak 'kalut ribut' last minit nanti. Jangan lupa survey di HMR Success Solution  ya ! See you.


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Post a Comment

Popular Posts