Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Sunday, August 14, 2016

Produk Kecantikan 100% Ramuan Asli - Bebas bahan kimia

Assalamualaikum

Setiap wanita  inginkan kulit wajah yang halus, cerah, dan tanpa cela. Tipu lah kalau ada yang kata ''Tak nak lah its okay i suka muka i hitam.. berjerawat...berminyak...yang penting hati i baik..'' Huhu. Jangan nak acah-acah suka k.. hakikatnya kita semua sedang sedapkan hati sendiri.. huhu. To be honest, memang pun kita akan sedapkan hati macam ni..tapi jauh dalam sudut hati perempuan mana yang tak nak cantik.... hehe..... Kecantikan itu fitrah wanita... So apakata jujur je, '' i memang nak muka flawless, tapi dah tak ada rezeki tak apa lah dulu. Yang penting hati i baik'' See..... this one is more realistic to say. Hewhewhew.

Tapi, walaupun fitrah semulajadi wanita menyukai kecantikan, tak semestinya kita perlu 'main hentam' je pilih produk kecantikan... no no no.... Check dulu sama ada bahan dalam produk yang anda guna tu selamat ataupun tidak... Okay ? Jangan silap beli produk yang banyak bahan kimia ya... produk macam ni (penuh bahan kimia, merkuri,) memang menjadi dan berkesan dengan cepat, namun kita kena ingat, kesan dia adalah dalam jangka masa yang panjang.. Kulit yang diserap dengan bahan kimia akhirnya akan rosak juga bila tiba masanya,, nauzubillahiminzalik.. mintak jauh dari kita semua.

Baru-baru ni Rara diperkenalkan dengan produk yang sememangnya menggunakan bahan-bahan semulajadi di dalam proses pembuatan produk ini. Anda mesti pernah dengar kan produk SCRUB BONDA kan?


Untuk KELEBIHAN SCRUB BONDA,
RAMUAN SCRUB BONDA, dan
CARA MENGGUNAKAN SCRUB BONDA, 
anda boleh semak di gambar yang disediakan ni okay :)


Dalam banyak-banyak produk yang ada dalam kotak fikiran Rara ni, scrub ni adalah antara produk yang menggunakan  100% ramuan asli  iaitu daripada daun - daun, akar dan bunga-bunga yang sememangnya khas untuk merawat dan mencantikan wajah kita. Tiada langsung bahan terlarang. Sebab itulah harganya murah ! Yelah, bahan2 semulajadi tumbuhan ni modal tak tinggi untuk dapatkannya. Itulah perbezaan harga produk bahan kimia dengan semulajadi.


Bekas scrub ini kecil sahaja. Jadi memang lah dapat dengan harga yang rendah. Biarpun botol kecil, tapi jimat sebab kita guna sikit-sikit sahaja untuk muka ataupun badan di kawasan yang diperlukan. Senang je nak pakai.. lumur je :) 
Srrub bonda dalam media

Ada macam-macam jenis scrub bonda, untuk jerawat, jeragat, dan sebagainya.. nanti u all pandai-pandai lah pilih yang mana sesuai ngan anda.. okay? Selamat mencuba ! 
Untuk mendapatkan Scrub ini, anda boleh lah direct call/sms/ whatsapp my friend ni... 

Berminat?? Whatsapp Ain : 0145069680 
instagram : @by.cikain_



Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Post a Comment

Popular Posts