Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Monday, May 15, 2017

Tahniah Fattah Amin Bintang Paling Popular ABPBH 2017 | Dapatkan buku & novel Fattah Amin disini !

Assalamualaikum

Tahniah kepada Fattah Amin kerana memenangi anugerah  Bintang Paling Popular ABPBH 2017 . Dah agak dah dia akan menang, sebab nama dia memang letopp meletop top top top sekarang kan. Haters yang mencaci tu sebenarnya telah menaikkan lagi reasons why orang should vote for him. Huhu. Aku tak minat Fattah Amin, dan aku juga tak benci Fattah Amin. #kelakarkan? (Buka muka surat **) Buat semua peminat Fattah Amin, good jod. Berbaloi korang undi. Huhu. 

  
Hadiah buat peminat 

 

Mesti dah ramai tahu kan, pelakon,pengacara dan penyanyi ini juga telah melebarkan sayapnya menjadi penulis buku & novel pula. Buku beliau yang pertama penuh kontroversi dan menjadi tular di media sosial sejak kebelakangan ini. Ada yang mengecam, dan ada yang menyokong. Huhu. Emang begitulah kehidupan yaaaa.... Apa-apapun, segala suka duka yang dilalui oleh jejaka kacak ini tidak mematahkan semangat beliau untuk terus berada di industri hiburan tanah air kita ini.. Korang dah baca ke buku Fattah Amin? Aku baru nak baca ni.

 
 NOVEL WANITA TERAKHIR 

 99 KATA KATA QALIF MOODEN 

Kepada anda yang belum mendapatkan buku dan novel beliau, anda boleh lah beli di ig shop kawan Rara ni.  Contact nombor di bawah, Rara jamin anda akan dilayan dengan serta merta dan dengan harga yang berpatutan :)

No telefon/WhatsApp :  019 494 7567 (Qiqiey)
email : qiqiey_smiley64@yahoo.com
Ig : by_qiqieykhairuddin

Buku yang dijual oleh Qiqiey ni semua ready stock tau ! So korang tak perlu tunggu lama-lama untuk memilikinya.. Contact her, bayar, pos, dapat, and enjoy your reading :) Yang mana peminat fanatik Fattah Amin termasuk Lofatah, korang wajib ada buku ni. Buktikan yang korang tu suppoters yang bagus k. hehe.. Penghantaran ke luar negara pun boleh, tak ada masalah. Kot-kot la ada yang sedang bermastautin di London ke, tengah belajar di India ke...Indonesia ke..Brunei.. boleh order.. Qiqiey boleh pos untuk anda.  So jika anda berminat untuk menjadikan buku Fattah Amin ni sebagai koleksi dan bahan bacaan santai, jangan segan silu hubungi nombor yang diberi okay. Enjoy :)

 

No telefon/WhatsApp :  019 494 7567 (Qiqiey)
email : qiqiey_smiley64@yahoo.com



Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Friday, May 12, 2017

Hashtag throwback

Assalamualaikum

Baca tajuk pun dah tahu kan, hari ni entry bergambar yang throwback je.. hehe. Bukan tak ada bahan lain, ada je. (sampai confuse nak update ke tak) Tapi tetiba rasa nak tb outing kami 3 bulan lepas. So perkenalkan... kawan-kawan Rara.. hehe.

Mek Cah (Hazanis) 
Nur (Wan Nur) 
Qiqi (Qiqiey Khairuddin) 
Mar (Mariatul Faridah) 

Usually, ada lagi sorang iaitu Anis Zahirah tapi masa ni beliau sedang berada di luar negeri. Huhu. Hai Anis, nanti kita dating lagi yeee.

Dah lama tak jumpa kawan-kawan sebenarnya, sebab masing-masing ada life sendiri kan, macam Sasa ngan Nur tu, sibuk dengan bisness plus jaga anak. Hihi. Mar sibuk ngan bisness dia, Qiqi? Sibuk dengan kerja and study dan Rara masa ni sibuk jaga perut..baru balik dari Sabah (Mengandung almost 9 bulan dah wei. Haha) Masa ni Rara ada di Kelantan sebab dah mula cuti bersalin. So dapatlah jumpa kawan-kawan semua.. Hee. 



Sasa, Rara & Nur 

Melayan anak Nur :) 

 wefie :)


Oh ya, Mar masa ni sedang pregnant juga... dalam  6 or 7 bulan kalau tak silap. (Sekarang dalam pantang dah) 



Anak-anak penyeri suasana hehe. Geram tengok bebudak comel ni, rasa nak kunyah-kunyah je ! Licha and Medina, muahhhh! 


Outing kami tak lama sangat pun, yela mana leh nak lama-lama macam anak dara dulu dah. Ada anak dan suami untuk diberi perhatian lebih. hehe. Lepas makan2, gosip2, wefie2,window shopping sikit, balik ler. 

Well thanks girls for your precious time, hope to see you again next time. Till we meet again.. Outing kali ni Rara dapatlah serba sedikit ilmu menjadi mak yang disampaikan percuma oleh ummi Mek Cah dan Ummi Nur ni.. heee. 

Adios ! :) 

Credit : Pictures from handphone korang.. Gallery whatsApp. Haha. #throwback 

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Thursday, May 11, 2017

Short Update

Assalamualaikum

Hi new readers. Welcome to my blog 😊

Wish you have an awesome day ahead.



Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts