Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Showing posts with label Birthday. Show all posts
Showing posts with label Birthday. Show all posts

Saturday, March 16, 2013

Happy Birthday Mastura Rara !

Assalamualaikum semua.. :)

Hello guys, semalam sy ada tulis status yg berbunyik  ''malam nie nak update blog pasal gitar. Mari belajar bermain gitar dengan cikgu Rara'' Gitu bunyi statusnya. *woi status ada bunyi ka? Lepas sy tulis status tu,baru sy teringat kembali yg tepat jam 12.01 minit nnt adalah my birthday. Wooohooo ! :) So, pada malam hari jadi mcm tu asenye x sesuai lah update pasal gitar.. tak gitu... hehe.. ini pendapat sy la. Pendapat awk,suka ati awk la. taw? taw? 

So dengan ini maaflah kalau ada yg tunggu cikgu Rara nie ajar main gitar k? Kepada yang tak sabar nak belajar gitar, boleh lah belajar kat artis2 cool nie. KLIK

Fuad? siapa fuad? cekidaut

Anyway....nanti2 lah kita ckp pasal gitar k? Nie sempena hari ulang tahun saya nie, yg ke dua puluh ehem2 nie, sy nak ucap terima kasih byk2 kt kawan2 and kawin2 yang sudi wish birthday sy dengan seuntai doa.. sekalung doa semua tu. Tengkiu deh? :) Semoga begitu lah hendaknya.. macam2 gaya orang wish noh 

Selamat hari diberanakkan Rara!
Selamat hari kerat tali pusat Mas! 
Selamat hari tua
hb 
happy birthday
sanah helwah 
Selamat ulang tahun kelahiran 
dan sebagainya..

Thank u utk ucapan itu,x kira ucapan nakal atau ucapan skema, sy sgt menghargainya... taw? Satu perkata penting perlu kalian tahu..x mampu sy nk reply semua dengan ''thanks,'' ''terima kasih'' ''tq'' sume2 tu. Faham kan? Biasalah klu time birthday kt fb ramai org wish kan..bukan sy je,sape2 punya birthday pun x sempat nk balas kan. :) 

Sy suka hari lahir tahun nie sbb ada 1 peristiwa yg menyentuh hati ini. Huk huk. 

Xde..my boyfie.. puihhh. My ehem2, semalam dia datang tercangak depan umah.. dia xnak balik selagi belum 12.01 minit... heee. Dia kata nak jadi orang yg first wish birthday kat  i . Ahakkkks :) *sape kate budak sains sukan x sweet.... muehehee. Selama nie xde pun nak sweet2 gitu.wekkkk. So,12.01 minit dia pun wish la apa benda dia nak wish tu. Suka lah dia... Sy lagi lah suka !! Hek. hek. gedixxx.  Lepas tu baru lah sms2 dr kwn2 masuk. So berjaya la niat dia malam td. Nak jd org first wish birthday i . Depan2 lagi you ! Happy mak nok...  :) 

Yang tak menahan tu lepas wish terus kalut nak balik tuh. Huhuhuuuu. Sedihnya. Tp iyelah. Dah lewat . Kolej dia jauh.. Nnt x pasal2 pak guard tak bg masuk kolej. Kan.....

 Terima kasih awak. Last sy sambut birthday dgn seorang ehem2 is  pada 2009. Lepas tu single.. lepas tu 2013 awk hadir n kita akan sambut sama2 tomorrow!!! So happy. 

Teka. Hadiah apa saya dapat ?

<3 

Happy birthday Rara, 

Tata.



Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Thursday, October 18, 2012

Love Bunga Querida.Hey,happy Birthday!

Assalamualaikum


Khas untuk sys bunga. 

Happy birthday to you !

Love u    muahhh ! 


hope to see u again.. 
 : )


Happy Birthday to someone who is forever young.


Best moment ever =P

::All the best in everything u do::
Hope your birthday blossoms into lots of dreams come true!

May your special day be filled with memories and flowers, friendship and happy hours.

loves,Rara~

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Thursday, August 9, 2012

Tuesday, March 20, 2012

Birthday celebration :))

Assalamualaikum
Here's the photos :))
Enjoy..


Demi efek klasik yg ingin cuba ditonjolkan sempena hari tua ku.


Nampak? kesan penuaan disitu?









































Thanks u guys. 
I love u. 
Totally.




Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts