Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Showing posts with label Makan. Show all posts
Showing posts with label Makan. Show all posts

Tuesday, March 20, 2012

Birthday celebration :))

Assalamualaikum
Here's the photos :))
Enjoy..


Demi efek klasik yg ingin cuba ditonjolkan sempena hari tua ku.


Nampak? kesan penuaan disitu?









































Thanks u guys. 
I love u. 
Totally.




Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Saturday, March 17, 2012

Mandi tepung.Dua orang nie memang nk kena. :))

Assalamualaikum

Cerita ini panjang sebenarnya. Aku pendekkan saja. Haha. Bermula dgn aku sgt buzy mengedit gambar 1 event,aku tak tahu Atin (Roomate) dan Bihan (Kwn kami) duk buat apa. Aku duk edit gmbr. 
edit. edit. 
Depa duk main main apa.
tiba2 dgn nada serius gilaa

Bihan : Mas! mas! awat atin???!
Mas : Awt atin??? atin mana??
Bihan : Mai  tgk sat awt duk luaq soqang2?!
Mas : Eh awt? Gayut kot?
nangis kot??
ckp ngn mak dia kot??

Bihan : Dakkk3. Mai la tgk watpa - muka cemas
Mas : Bingkas bangun. Awt awt? - risau gila
Bihan : Meh cpt lohh

Kami pi tgk atin kt luaq.
aku berdebar2 gila. x pernah atin buat hal. x pernah jugak aku tgk bihan buat muka cuak gila.serius aku qisau ngn atin, awt dia? awt? 
Bihan kat depan. aku folo dia.
Bihan pi kat keta. 
Tiba2 
Haaaaaaaa!!!!! 
Atin bgun dr belakang keta. aku masih x tau papa. 
ohhh! atin nk usik bihan hantu2 rupanya.
tp dakk !! 
bila tiba2 depa mai serbu aku!
Woooooooooooooooo!!!
aik?? apa nie? kena muka,kepala aku!
tepung???????
Happy Birthday !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lahhhhhhhhhhh !
Aku bru ingt mlm tu birthday aku la gila!
Hahaha! 
Abih dah tepung tas pala. 
aku raut muka,tutup mulut,x mau masuk smpai dlm tekak,
Depa meloncat2 suka gembira. Nahh hareyyyy.. hahahaha
aku kejar depa
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Buat org risau!!!!!
Cissss budak2 nih. 
Kejar x dpt,depa masuk umah,tutup pintu x mau bg aku masuk. tp aku tolak2 juga.
 ketawa jahat depa! malam nie kami 3 gila. 
hahahaaha!
Kejar lg.
Smpai dalam bilik,, depa x bg masuk juga.
Hahahahahaa! gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dah masuk bilik
Happy birthday masssssssssss !!
Hahahahahahaaaaaaa!!!
Aku peluk atin
Thank uuuuuuu!! ngadeeeeeeeee!!! jahat bt org risau ja!!
Aku peluk bihan
Thak uuu!! eeeeeeeee kenakan org yaaaa!!pndai berlakon nahh!
Hahahaaaa
Hahahaa
Hahahaa
Ketawa. Gembira. Depa puas ati. wakenabeb!
Aku terkedek2 gelak. Aku kena prank mlm nie. First time dlm idop aku tau. Tak pernah ag kena tepung. Hahahaa. 
Klu kena calit2 kek coklat kat muka tu pernah la,sikit2 saja. masa 19 tahun. Hahahaa.
Dah bersuka ria apa bala,
weyyyyyyyyyy jom ambik gambaq ! 
aku sapu bersih2 sikit muka.
wehhh wehh pakai tudung nnt nak upload gmbq nih
Nie ada sikit, halwa mata ampa.

Atin,Bihan,Mas.
nenek kebayan.
putih abis rambut,pakej ngn kening2.
Bju itam apatah lg ! 
gila. hahahaha
Memandangkan dah tgh mlm aku sejuk nak mandi. 
aku tak mandi.
bersih2 sikit n tukar baju ja.
aku sikat rmbut,gila tepung saja tinggai.
hahahahahaaaa
tido ngn depa,
isok pg bgun rasa kasaq kat cadar. tepung semalam! 
satu kerja nak kena bersihkan semua.
muahahahahahaaaa
gila.
suka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)

Nih kami bertiga.

Tata !

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts