Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Showing posts with label Vlogger. Show all posts
Showing posts with label Vlogger. Show all posts

Sunday, April 28, 2013

Anwar Hadi di UPSI

Assalamualaikum

Cerita ini dah lama,tp belum basi. Kenapa x basi? Sebab like hello ini Anwar Hadi la. Haha. Siapa x kenal Anwar Hadi mmg nampak sgt dia jarang bukak Youtube and layari channel vlogger2 melayu... Huhu.. Anwar nie dtg bersama Matlufti. Saya ada post dah entry pasal mat-luthfi-di-upsi. Now nak abadikan gambar2 Anwar Hadi plak..mereka bersama sapa? bersama org lain....tsskk..tssk. sadis. Semua gambar2 oleh Safwan Pictures

How i wish i am the one who wearing the  red baju kurung ! 
Kegilaan aweks2 *tp x gila betul2 la




They came. For thisss

Antara Nuar nie dengan Mat Lufhfi, aku lebih suka Mat Luthfi..pasai.. emm mat kelakar, nuar kelakar jugak tp mat lagi kelakar. Haha. Kalau teringat dia je,mesti rasa nak gelak sbb vlog2 dia bwk kesan sampai ketawa tahap lupa nak telan air liur. :) Lagipun nuar ada habit suka dekatkan mulut dia dengan kamre, aku mcm. emmm. mcm. geli la????! Hahaha. Tp untungla nuarr..bibir seksi tuhh..tebai. tejuih. Tu ciri2 bibir seksi tau. Anyway anyhow... teruskan bervlogging. We are all love u boys. Dgn adanya video2 u guys at least org mcm sy celik akal dgn ideologi2 remaja educated mcm kamu. At least u guys boleh ckp omputih. Sambil2 dgr korang membebel,sempat la jugak tangkap beberapa words baru utk kegunaan harian kami.... gitewww.. dann slang2 u all tu boleh la buat kami tiru and feeling2 mcm fluent sgt speaking sekali skala..dan juga..slang kedahhh hampa tu.. boleh la kami buat ckp ngn kawan2 kami hat kedah gak.. gitulah ceritanya. 

Till then,bye. Datang lg ye ! :)

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Wednesday, January 16, 2013

Mat Luthfi Di UPSI

Assalamualaikum semua.. :)

Td tgk matluthfi punya video baru.. SINI . Pastu teringat lak masa dia datang sini hari tu. UPSI. So cepat2 upload beberapa gambar dari Nick dgn izin. Klik SINI juga !

Hah ok jom lah layan,

Kenapa dia dtg? Untuk apa? 
Malas nak explain,tp xpe sbb jawapan dia ada kat gambar paaaaaaaaaaaling bawah. Dia jadi juri and panel untuk seminar tu. Bukan dia je tauuu,,Nuar pun ada sekali. Anwar Hadi ! Aummmmm.
Tp kali nie nak letak matluhfi je dulu sbb dia lg comel hek hek.

Layannnnnnnnnnnnnnnn...
dia datang, dededeng
dgn lenggang lenggoknya....







gatai idung ye bang?? *suara kecik






Untunglaaa hampa leh bergambaq ngn mat luthfiiiiii. Masa nie ai dalam makmal,tgh jalani ujian live sesi kaunseling..... hewhew..
sedih pun..gitulahhhhhh...


Jemput datang lagi vloggers

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Tuesday, January 8, 2013

Kau ! Tengku Fatin Fadzil

Assalamualaikum

Holo ! Holo holow ! Ahaaa. Nie trademark TFF u know?!


Kenal x dia? kenal x ? Vlogger hot generasi kini. Check la,, channel dia kat youtube.

Sekali kowang tgk video dia, kowang menyampah. 2x tgk video lain pula, naik ewwww please la. 3x tgk video lain pula, kowang akan ase yesss, i admit it. u got that point. Keep do more videos Fatin !! Yeahhh

Yayayaya dah lama aku perasan budak ni ada kat youtube. Aku nampak dia pakai spek gedabak besar. Pastu mula dengar apa yg dia nak ckp,lama2, wah budak nie sweet la :) bila dah suka2 i rasa budak nie lama2 makin cantik. And i rasa one day, dia akan feminin. Alaaa. mcm kite2 ! ^_^


 gigi mahal tuuuu ! =p

#pics copied from her facebook#

To dik Fatin, yes teruskan buat video sbb idea2 budak muda mcm kita2 anda diperlukan dalam arus perdana ini ! Jgn lupa study dulu sebelum ckp kat video jugak ea. Lagi bernasssss. gitewwww.

Her PAGE . Like kalau suka ! mesti suka punyalah :) 


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts