Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Tuesday, May 29, 2012

Teater SETERU

Assalamualaikum

Last night i pergi tgk teater SETERU. 8.30 malam di Panggung Budaya, Fakulti Seni dan Muzik UPSI.

 

Sy telah memaksa Yon@Kala Bulan Sunyi untuk menemani sy memandangkan kawan2 lain busy nak study. Heheh. Tq yon. Sorry kalau u penat lyn i tp sabar je lah k. Kata best fren forever kan. Hee. Kali nie pun lambat jugak masuk dalam panggung sbb si budak bertuah nie ajak jalan-jalan dulu sambil minum air tin sambil berjalan. Elok perangai # 

  Mengisahkan dua pasang suami isteri yang miskin tinggal di setinggan. Si suami dua2 gangsta gitewww. ada kawasan masing2. Junoh dengan Mat Jain/Jaid/Jais. x sure. Mereka bermusuhan.Kata gansta..kan. Isteri Jaid Siah,Isteri Junoh Lijah. Mereka berebut anak. Sengit mereka bertikam lidah. Mereka memuji suami masing2,so sweet. Sama juga dengan Junoh dan Jaid. Masing2 sayang pada isteri. So sweet. 
Eeeeee malasnya nak tulis.

Rupa2nya anak itu tak ada pun. Buaian itu kosong saja. Rupanya2 anak yang Siah pegang tu khayalan Siah semata2.. anak mereka dah tak de. Mati.. Siah meroyan semata2. Tp mungkin sbb suami dia syg sgt dekat Siah,dia lyn saja gila si siah tu. So sweet. Tp lama2 mereka sepakat selepas berlaku pergaduhan,pertumpahan darah bagai, - tp xde la darah, mereka sepakat untuk terus terang untuk memberitahu Siah bahawa anak mereka dah tak ada.. 
Blablablablabla,

Siah mati bunuh diri selepas dia bunuh orang kanan Junoh yang kononya mencuri buai tersebut. Padahal dalam buai tu sebenarnya duit hasil rompakan Junoh dengan Jaid. 

Actually cite nie best,tp i malas nak tulis.Jadi nampak macam tak best tak? Hewhew. Xpela.. yg pasti i ingat citer dia mcm mana. Rasa sayu saja bila cite pasal suami isteri.. anak.. u all rasa x apa yg i rasa? huuuu. 
 

YON. Muahahaha.
 


 

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Post a Comment

Popular Posts