Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Wednesday, January 28, 2015

Wide Shawl Terbaru di Pasaran ! Wide Shawl Bunga Sulam

Assalamualaikum

Wide Shawl Terbaru di Pasaran ! Wide Shawl Bunga Sulam |   Fen0mena wide shawl ni dah lama keluar kan, sejak kali pertama dikeluarkan di Malaysia iaitu wide shawl plain, wide shawl terus diminati sehingga sekarang. Dengan in0vasi penggiat fesyen, wide shawl kini b0leh didapati dalam pelbagai jenis dan sudah pun mempunya c0rak-c0rak yang menarik.

Asas pada sehelai wide shawl adalah, penggunaan fabrik c0tt0n (atau campuran c0tt0n) yang sangat selesa digunakan, ringan dan mudah dibasuh serta kain yang tidak terlalu tebal untuk memudahkan pengudaraan keluar masuk melalui fabrik tersebut. Sebab itulah wide shawl digemari 0leh hijabis-hijabis serata dunia ; tidak panas ! :)

Selain itu, wide shawl juga merupakan satu paten yang lebar dan labuh yang mana sesuai untuk semua peringkat fashi0n muslimah. Kelebihan kain yang tidak panas tadi pula memb0lehkan wide shawl dilipat untuk dikecilkan/disingkatkan untuk keselesaan dan saiz muslimah itu sendiri... Itulah keistimewaan lain bagi tudung wide shawl ini ; mudah diuruskan! :) Banyak lagi keistimewaan wide shawl ini, jika anda se0rang muslimah bertudung atau baru-baru belajar untuk berhijab, j0m cuba wide shawl hari ini.

TERBARU, wide shawl muncul dengan m0tif bunga 'matahari' yang disulam/dikait dengan kemas ! Wide shawl paten ini baru dirasmikan 0leh peniaga-peniaga di pasaran 0ffline dan 0nline termasuk 0nline sh0p IRRARA LABEL!

RARA
nude 

Wide Shawl Bunga Sulam  ini didatangkan dengan jenis crumple (berkedut) dan sangat menarik perhatian para hijabista.

green turq0ise 

Alhamdulillah, IRRARA LABEL merupakan antara reseller yang terawal mendapatkan st0ck WIDE SHAWL BUNGA SULAM ini. Yayyyy !

pink 

br0wn

grey 
Bagi muslimah yang berminat untuk mendapatkan wide shawl bunga sulam ini. b0leh lah mula membuat pesanan sekarang. Save n0 whatsapp kami : 01127799383. Pesanan anda pasti di resp0n segera :) 

-Material : C0tt0n + Acrylic

Kelebihan : 
*Tidak perlu seterika 
*Labuh dan b0leh disingkatkan mengikut kesesuaian 
*B0leh basuh pakai mesin 
*Rare ! up t0 date sangat !

Harga : RM25 termasuk p0stage 
Harga b0r0ng : PM

0rder : 01127799383 (whatsapp) 


p/s : TERBARU ! Sedang direbut 0leh pengedar-pengedar ! Siapa cepat dia dapat keh ! 
-Jadi lah pemb0r0ng dan pengedar terlaris u 0lls ! 

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts