Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Friday, May 25, 2018

JAWAPAN TEKA TEKI GAMBAR BATA | AKHIRNYA JUMPA !

Assalamualaikum

Dua tiga hari ini facebook ligat memaparkan perkongsian dari netizen yang mana sekeping gambar ilusi optik berbentuk batu bata yang dikatakan terdapat penampakan sesuatu di bata tersebut. Ramai orang berkongsi gambar itu untuk meminta jawapan daripada rakan-rakan facebook masing-masing. Hehe.

Begitu juga dengan admin. Gigihhh laaaa aku duk tenung,tilik gambar ni dua tiga hari cari apa benda lah haii. haha. Tak tenang kot hidup aku selagi tak jumpa jawapan. Memandangkan aku dah fed-up. Aku google je jawapan dia. Hahaha. Eh betul la google ni semua ada. Benda camni pun ada. kiki. Akhirnya jumpa jugak jawapan kepada gambar ni !

Ok ini lah gambar yang menjadi tanda tanya ! 


Ini jawapannya.... 
CERUT ! / Rokok 


Nampak tak... yg putih tu abu rokok / cerut 
Warna coklat terang tu batang dia.. 

Ok kalau tak nampak lagi, tengok gambar di bawah. Seorang lelaki di edit di situ. Thank you lar sape yang edit ni k. Kami semua dah nampak jelas. haha. 



JAWAPAN KEPADA TEKA TEKI GAMBAR BATA | Jawaban untuk Teka-teki Gambar Ilusi Optik "Penampakan tersembunyi di antara tembok bata" |  Lihat Gambar Tembok Bisakah Ilusi Optik Terbaik | cari jawapan tersembunyi pada bata SUMBER : GOOGLE 

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Tuesday, May 22, 2018

Tudung Raya Terkini 2018

Assalamualaikum

Pada entry sebelum ini, Rara dah tolong survey untuk anda semua, 10 butik baju raya yang popular 2018.. kan. Jadi hari ini kita buat servey lagi... tudung pulak. Jom girls kita tengok koleksi 10 tudung raya terkini yang boleh kita shopping untuk raya nanti ! Yay !

1. KAREENA SHAWL #kareenashawl 



2. LILY’SARA SWAROVSKI  #lilysaraswarovski


3. SUGARSCAFT   


4. GALERI ARIANI


5. RADIUSITE ®


6. BENANG HIJAU 


7. NENGGEULIS SCARVES


8. SCARFSWEETHONEY 


9. DUCK #duckscarves 


10. MUMU SCARVES 

Done ! Inilah antara tudung ataupun hijab yang menjadi kegilaan para gadis dan wanita-wanita diluar sana.. Survey ini tidak mengikut carta ye, main letak je nombor berapa berapa.. sumber koleksi gambar-gambar ini adalah ehsan google dan instagram. Kepada sesiapa nak beli tudung tu, selamat membeli lah yer..ingat, berbelanjalah mengikut kemampuan diri, jangan semata-mata nak ikut trending brand sampai berhutang pulak ye. Hehe. Pesanan untuk diri sendiri.. hee. Semoga berjumpa lagi, byep. 



TUDUNG TERKINI 2018 TUDUNG 2018  TUDUNG JELITASARA TUDUNG TERBARU 2018 TUDUNG 2018 TUDUNG ONLINE TUDUNG TERBARU 2018 TUDUNG SARUNG CANTIK BAJU RAYA  2018 JELITASARA INSTANT SHAWL TUDUNG MURAH TUTORIAL TUDUNG TERKINI  FESYEN BAJU KURUNG MODEN 2018 
TREND BAJU RAYA 2018 
BAJU RAYA 2018 SEDONDON 
KOLEKSI BAJU RAYA 2018
BAJU RAYA PEREMPUAN 2018FESYEN BAJU RAYA 2018
DESIGN BAJU RAYA 2018
BAJU KURUNG ONLINE BOUTIQUE 2018 
BAJU RAYA 2018 
BAJU RAYA TREND TERKINI 2018
BAJU RAYA MUSLIMAH 2018
BAJU RAYA ONLINE 2018
BAJU RAYA FESYEN TERKINI 2018 
BAJU RAYA TRENDING 2018 
BAJU RAYA FAMOUS 2018
FESYEN RAYA 2018
BAJU RAYA MURAH 2018 
FESYEN BAJU RAYA 2018 



Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

TOP 10 BAJU RAYA POPULAR 2018

Assalamualaikum

TOP 10  BAJU RAYA BRAND POPULAR 2018  | Salam ramadhan semua.. Semoga puasa tahun ini sempurna hendaknya,.. Belum pun sebulan berpuasa, masing-masing sudah ada perancangan tersendiri menjelang Aidilfitri nanti. Ada yang sudah siap sedia membeli baju raya, ada yang sedang menunggu baju raya siap dijahit, dan ada juga yang baru nak survey baju raya mana lah yang akan dibeli nanti. Raya akan menjelang tiba, tak syok lah kalau tak ada baju raya kan. So guys hari ini mari kita survey sikit butik-butik terkemuka yang menyediakan baju raya yang paling cantik dan meletop buat tatapan anda ! Let us start it.

1. Jovian Mandagie


2. Fashion Valet 


3. Gene Martino 


4 . Bella Ammara


5. Prima Valet 


6. Leeyana Rahman


7. Poplook


8. Zalora.my



9. Ej Style



10. Rina Salleh Clothing 

Nampaknya semua fesyen yang ditampilkan semuanya unik dan bakal membuatkan anda kelihatan paling menarik raya nanti ! Rambang mata dibuatnya... tentu susah nak pilih kan... by the way, good luck you all. Selamat ber-shopping raya ! Till then, Salam. 

FESYEN BAJU KURUNG MODEN 2018 
TREND BAJU RAYA 2018 
BAJU RAYA 2018 SEDONDON 
KOLEKSI BAJU RAYA 2018
BAJU RAYA PEREMPUAN 2018FESYEN BAJU RAYA 2018
DESIGN BAJU RAYA 2018
BAJU KURUNG ONLINE BOUTIQUE 2018 
BAJU RAYA 2018 
BAJU RAYA TREND TERKINI 2018
BAJU RAYA MUSLIMAH 2018
BAJU RAYA ONLINE 2018
BAJU RAYA FESYEN TERKINI 2018 
BAJU RAYA TRENDING 2018 
BAJU RAYA FAMOUS 2018
FESYEN RAYA 2018
BAJU RAYA MURAH 2018 
FESYEN BAJU RAYA 2018 


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Saturday, January 27, 2018

HANDSOCK RM 15 DI SINI !!

Assalamualaikum

Hai semua ! Kita nak open order ni bagi sesiapa yang berminat nak mendapatkan handsock, boleh lah contact kita ya ! Tengok gambar di bawah ya ;

Handsock Nurbella 
RM 15 sahaja sepasang 



📪HARGA  : 

Saiz S dan M : RM15.00
Saiz L : RM17.00

💌Material high lycra quality 
💌kain yang sangat sejuk
💌tidak akan rasa gatal
💌design yang simple 
💌mempunyai saiz S, M dan L


💍Kelebihan handsocks💍
🎷melebihi siku dan tidak melorot.
🎷tidak berbulu apabila dibasuh

📏Ukurlilit saiz :

Saiz S : 
Panjang : 15 inchi setengah
Ukur lilit hadapan tangan: 6 inchi
Ukur lilit lengan tangan : 8 inchi

Saiz M : 
Panjang : 15 inchi setengah
Ukur lilit hadapan tangan: 7 inchi
Ukur lilit lengan tangan : 9 inchi

Saiz L : 
Panjang : 15 inchi setengah
Ukur lilit hadapan tangan: 9 inchi
Ukur lilit lengan tangan : 10 inchi






Jika berminat, whatsapp saya 01127799383 :)

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts