Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Friday, May 25, 2012

Who's that girl? Alexandra Potter

Assalamualaikum

Memandangkan semua assignment telah pun selesai dan tiada lagi penambahan tugasan,maka dengan ini adalah sedikit masa untuk i baca novel. Walaupun i tahu ia takkan habis dalam waktu terdekat ini,tapi at least i ada masa nak baca juga. Ye.
Novel yg i pilih untuk baca sebelum menjelangnya final exam kali ini adalah...bertajuk ;

"Siapakah gadis itu?''

 Okay ini muka depan novel terbabit dengan barisan gigi
serta lobang hidung

 tanpa barisan gigi dan masih besertakan lobang hidung lagi.

 Manakala yang ini seolah-olah muka  pembaca yang ingin ditonjolkan,
bukan novel tersebut.

 Baik. motif lengan bak lidi?

Td muka depan kan.
skg muka belakang dengan kornea mata

 muka belakang tanpa kornea mata.

Memandangkan saya baru baca dalam 40 muka surat, saya tak leh nak bgtw lebih2 lagi. Surprise cerita nie.Tp serba sedikit,buku nie pasal .............. kalau diberi peluang undur pd masa u muda kembali,,apa yang u nak bagitau pada diri u masa tu dengan kebijaksanaan yg u ada skg?


Kalau macam Charlotte Merryweather dalam cite nie,dia kalau boleh muda lagi,dia akan ;

  • Pakai pelindung matahari
  • Tak nak beri si bodoh tu nombor telefon dia
  • Tak nak lepaskan lelaki itu
  • **dan lain2 malas nak translate.
Memandangkan skg saya xtau cite dia mcm mana sy rasa si  Charlotte Merryweather nie mesti dah tua and dia ada beberapa perkara yg dia menyesal. Macam mungkin skg dia punya kulit berkedut gila2 sbb masa muda2 dulu dia malas nak pakai sunscreen. ye tak? mungkin juga dia telah terpilih utk menerima lelaki yang salah dan telah TERreject lelaki yg betul utk dia. DAN ATAU sebagainya.. Hehee.... nnt lah saya baca dulu. Sbb skg nie baru duk part dia bahagia dgn lelaki yg bernama Miles,. hidup dia okay saja. Sama2 kita nantikan.

DAN kalau saya..
Kalau saya plak diberikan pilihan..
saya nak undur pada 4 tahun yg lepas.
Banyak benda sy nak betulkan kalau boleh. macam ;
  • Tak nak kapel dgn LaLa - Sakit putus cinta tak boleh lupa.
  • Nasihatkan adik belajar betul2 - tak nak garang2
  • Tak nak tido lewat masa musim study STPM - Mata lebam badan kurus,susah nak okaykan balik!
  • Nak jaga kulit muka - parut jerawat ada smpai skg !!
  • Bagitaw family pasal pembedahan buang tumor. - One day mak akn nampak parutnya, dan pd masa tu aku nak jawab apa??? aaaaaaaaaaaaaaaaaaa terlambat sudah ! 


Gambar koya sorang2 diambil semasa
sedang menunggu ketibaan seorang kawan
untuk ke  KFC. hehe.

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Post a Comment

Popular Posts