Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Thursday, August 16, 2012

Ramadhan 27_ Iftar bersama bloggers Kelantan

Assalamualaikum

13 ogos lepas,lepas photoshoot raya kat Taman Tengku Anis ---------->>
Rara,Anis dan Anisah serta photoghrapfer Ariff terus terkejar ke KB Mall utk event Iftar bersama Blogger Kelantan pulak.






Wajah2 bloggers Kelantan

Ini dia geng Rara td. 
Anisah, Anis Zahirah dan Arif . 
Dan tiba2 nama Rara td bertukar jadi Ara sbb nk bg sama dgn geng. Nama mula dgn huruf A. Ok tata ;p
Tq sgt2 kat Anis ( Love Patzzi ) sbb ajak sy sekali. Malu i  ^_^ U nie bukan saje cantik,lawa,baik hati pulak tu.. *nak biskut raya Nis!*
Tq jugak kt Ariff sbb drive dgn penuh berhemah.TQ ek.
TQ juga kat Anis Zahirah sbb....... huhu rahsia kami berdua!



Event nie dihadiri oleh rakan2 blogger Kelantan yg semuanya sporting2 belaka x sangka iiii


 Itu adik beradik. Fifi dan Fara yg comel chubby2 gitu..Sorang 16 thun,sorang 19.
Then Yuyu Atiqah yg tgh STPM skg.. katanya nak amik kaunseling lepas nie. Dik,boleh rujuk kak Rara ye pasal nie. Kak Ra pun amik kaunseling jugak.. :)
Pastu Izma..Suka style dia. Stylo cantik you ! 
Yg tersengih tu Jiji.. Ustaz Jiji. Ustaz kat sekolah di Pasir Mas. Belajar kat Mesir you ! 
Yg sengih kuasa dua tu Syazwan. Gigih menghabiskan makanan agar tidak membazir.. hee.


Alhamdulillah.. Pizza hari nie semua Jiji belanja. Al-Maklumlah,dia dgn Nuffnang tu BFF,so dapat rezeki lebih. Eloklah kiranya dia belanja kami2 yg baru nak bertatih ini. Tulus hati mu wahai Ustaz


We are all happy,hungry and yes,dont forget beauty :)

 Moment2 indah Ara, (ha nampak permainan dia)
Anis, 
& Anisah.


Lelaki ini yg baju hitam gambar kat tgh tu,yg gambar kandid tu Rara x sempat nk berkenalan sbb asyik makan.
Pastu laki yg baju putih nie pn Rara x sempat nk berkenalan sbb muka dia serius, jd Rara takut. Hihihi. 
ala xpela.Dah add fb kan semua? :) Lagipun mak pesan jgn ckp dgn org yg x kenal. eh boleh pulak..
 Blogger2 Kelate nie semuanya best2 belaka. Klu yg lelaki,alahai sakit perut asyik duk tahan gelak je. 
Nakal2 n lawak2. Eeee. Tau nak buat org gelak aje. Hehehehee *teringat lawak2 dorang*

Kalau yg perempuan.. tak yah ckp la. Dah la cantik,manis,ayu,stylo,lawa pulak tu. *kecuali sy la ek,blh?
Yg pasti kami semua sekepala.. 
walaupun masing2 baru first time jumpa face to face. Selama nie duk contact blog2 n fb aje..
 We are all so sweet ! 


Perjumpaan kali nie bukan saja nk berbuka..Ada byk tips yg Rara dpt, like mcm mana nak tambah earning bulan2.. cara nak berbaik2 dgn nuffnang,mcm mana blogger2 hebat boleh jd hebat mcm tu. 
Dan sebagainyalah. Ok..

Ada pantun sikit nie ;
 Iftar bukan sebarang iftar,
Blogger Kelantan hebat2 belaka,
Sebelum balik bukan sebentar,
Bergambar bagai dengan mereka.


 Lepas berbuka semua, lepas ambil2 gambar, kitorang bersurai.. tinggal sekeping pizza yg x larat nk abiskan lg dah. 
Ada yg balik umah..ada yg solat kat surau .


Yg juga baju merah tudung merah tu, Nuru Ashi. Cute miut  n bam bam.Peramah orgnya.
Yg tudung kelabu sarung kaki warna hitam tu kawan Ashi td. Sama umur dgn i. Ashi kate dia xde blog. Tp xpe.. fb ada ! nak add? 
Nnt i tny dia dulu ye... ayu orgnya..duk sebelah i masa mkn,tak bising2. hehe. Tp sporting. Cool !



*Eh salah susun gambar plak.
Xpe la ek? Rara bz nie. Jap g nk tido lg,nak mkn lg, nak g masak utk berbuka.. huhu dah nak abis dah Ramadhan...lain mcm pulak rasanya. Kalau kita renung betul2,hati kita nie akn dpt rasa betapa indahnya ramadhan dlm hidup kita.. Yela kan, bulan mana lg kita nk mkn tepat jam maghrib, bila lg kita nak terawih? sahur lagi. Bila lg klu bukan ramadhan? Bulan lain pun boleh nk bgun sahur or puasa.. tp ramadhan al mubarak,tetap ada indahnya..... Renung2kan..

Akhir kata, sekian terima kasih. Rara happy. 
U olls bagaimana? *happyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...*suara dr jauh kalian

Inilah detik2 indah saya bersama mereka. Jika anda juga ada,bolehlah kongsi di sini 
Lepas nie mungkin kami meraikan sambutan hari merdeka bersama2 pula.Ambil gambar dgn bendera. Hehe menarik juga? Dah ada? Nak cuba?  Sini
Kalau ada video menarik tema hari raya, boleh share kat Sini



Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Post a Comment

Popular Posts