Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Friday, September 21, 2012

Gathering Geng Forever - Erra Kyra,Love Bunga Querida

..Assalamualaikum..


Pada 15/9/2012 yang lepas,bertempat di Marry Brown,Berjaya Times Square Shopping Centre,Kalalupo, satu event iaitu GATHERING GENG FOREVER telah diadakan dengan jayanya.Buat laporan program you !  Saya telah dijemput oleh Erra dan telah mengkontek rakan kongsi gelapnya sis bunga untuk sebarang pertanyaan lanjut. Kih3. 
Sebut pasal contact2 nie. Klik link bagaimana kami berjimat
UOX 

Memandangkan tarikh tersebut sy mmg free,dan mmg nak pegi KL masa tu untuk shopping dan outing dgn BFF yang lain,so Alhamdulillah dapat lah sy join event ini  dgn selambanya. Untuk event ini saya telah memaksa mengajak kawan sy.

Jgn mara ea. nak rasmi kamera dulu..cap ayam pun ayam la ^_^ 


Thanks Atin sbb temankan Mas. Muahh!
Ok...
Perkenalkan !  perkenalkan !
Managers event nie..
Ini la ::Erra:: si kaca mata &
 ::Bunga:: si bunga2 cinta. *ehh?
Sebenarnya i segan nak join,.sbb i nie tak gojes2 mcm u olls !! hehe. Tp xpelah. Be my self,be confident. Apa salahnya utk meluaskan komuniti? Bukankah begitu?

Mula2 sampai.. Oppps sis bunga bwk kumbang. Tp xpe..Kumbang dia x nakal. Rilex je melayan karenah kami yg gegirls nie. Time kitorang bermain,dia p main tepi2. Hihi. Sweet kan. Untunglaaa sis bungaaaa.

 Dah mula dah...
 SNAP ! SNAP !
 KLIK ! KLIK !

KAMI GENG ! Nak join x?

Lepas berkumpul and pose maut kat Marrry Brown, kami naik atas. Ingat nak main bowling tp bila pk2 balik.. Uuumm..xyh la kot.. Shopping lg best kan?? Hihi.

 Hee. diriku telah membuat perangai
iaitu pot pet sampai muncung2 mulut aiiiihh ! 

 Hai ! Kitotrang ada game. Jom main tukar2 hadiah. Yeay !
^^ dapat adiah yeay ! dapat adiah yeay ! ^^
Hadiah2 nya adalah... jeng2
Ok undi. Amik sorang satuuuuu
Rebuuuuuuuuuuttt ^_^

Done ! Bersama hadiah masing2 :)
 ::Anem::

::Bunga::




::Fiera:: *gambar fiera x smpat amek berdua..dia balik awl..huhu..
*****THE END*****

Depan2 peluk..
Padahal???
Ahakkks. Gurau2 je..Geng nie mmg sporting habissss.. !! Sangat meriah dgn adanya we all yg semua gile-gile remaja nie. Dah la sporting,cantik pulak tu. >>Ihikk<< Mereka semua sgt cantik.. Gojes you olls.. Lebih preety dari dalam gambar ni tau. Ada jugak yg malu2 tp biasala tu.Mula2 kan..Nnt dah gathering seterusnya agaknya runtuh kot TS nie. Kui2.
Best sgt dpt jmpa u girls. Semoga berjaya dgn kerjaya dan pelajaran serta rumah tangga masing2.. Okayy?
Ada masa nnt kita jumpa lagi..

oOPpS ada lagi..... Beberapa gambar yg di tag di facebook saya 

Meriah kan..bergambar..berkalut..bergossip.. *eh!
Ikut hampa lah nak buat gaya paaaa.. haha


Kemain kusilangkakikakuku

 Sehingga kita berjumpa lagi.. I miss u gilrs... Wish you all the best now and on. Ummmuahhhh ! 

Angkat kaki masing2..Jom balik membawa kenangan :)

Nie hadiah yg Rara dapat. Rama2 ! Hehe. Mmg tepat pada tuannya sbb Mastura suka rama2. Nama blog pun mastura.rara.rama2 dah. Happy ^^ Jam rama2 kite dapat,,tp x tau dari sapa. Hee. Utk pihak sy,sy belikan Hello Kitty. Alih2,dapat kat sis bunga. Good2. Dia mmg obses dgn spesis Hello Kitty !


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Post a Comment

Popular Posts