Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Sunday, September 23, 2012

Photoshoot - Upsian Photoghraphy

Assalamualaikum

Semester ini sy ada kawan baru. Eh bukan2,kawan2 baru.. :) Mereka terdiri daripada kumpulan fotografi UPSI. Kisahnya bermula apabila seorang rakan facebook saya, Iskandar telah meng'add' saya ke dalam group tersebut. Iskandar..nama macam abg kandung saya yg nombor dua jerk.
Tidak lama kemudian, nama saya di tag sebagai talent terbaru. Wuwuwuuuuu maluuuuuuuu... Dah la x kenal sapa2 kat dalam group tu..huhu.. Tp x apelah..buat2 x malu sbb dah ramai komen..pending betul la aku nie. X perasan notifications. Ok. buat2 x malu...

 Eh? i ? Huu malu2 ^^

Then.. sehari dua lepas tu admin ajak shoot. Thank u big boss Harith Riz . Mula2 tu teragak2 jugak..sbb x kenal.. huu. Tp lepas dia kata talent mereka si cantikkkkk Aurora Ina ada , ok set. Yes i do : ) Juga ada bersama ialah Ili Athirah juga photoghrapher. Tekun orgnya. . Ina dgn Ili nie dah mmg kenal lama. Sejak depa sem 1 lagi. Masa tu KAK MAS jadi instruktur utk kelas ko kurikulum mereka.. So mereka nie junior la. Bulih la nak buli ke apa. ehhhh . Anyway, kemain la panggil kak mas tapi rupanya sama umur saja.. Opps. Tp ah x kisah la. ADIK ina n ADIK ili tetap kena panggil i kakak k. Haha. Tp skg mereka jarang dah panggil kak mas. Mereka panggil RARA pulak dah... Hehe.. mcm2 lah.. Ikutlah u all lah ea.. jnj sweet  ^_^ 
So set lah sudah pertemuan pertama kami untuk semester baru ini. First time utk saya. Sy tak tau pulak ada group mcm nie dkt UPSI. hee. Tapi group nie more to geng2 photogh la. Klu just talent2 macam sy nie mana reti pasal gmbr..nak komen pun x reti..semua gambar cantik.. Thats all. Titik. Kitew reti sengihh dpn kamera jew..x celik dalam bidang nie.Huu. 
Untuk menghilangkan sifat segan2 cicak i nie, i telah mengajak talent yg preeeettyyy . Lgpun dah lama nak shoot bersama dia sbb dia pandai pose. Byk idea dia blh utarakan. Dia Farah Hani. Ehem. Bakal 'kak' ipar insyaAllah.. ^_^

So its begins.. 
 
LOKASI : Terbaik dari ladang kelapa sawit, Kolej Harun Aminurrashid.
Universiti Pendidikan Sultan Idris





 Oh wajahku telah diperkotak-katikkan untuk eksperimen dan pembelajaran hihi
I love my lips. Muahh ! 
mana ntah gambar asal? x tag pun? hee.


 


The photoghraphers

Godek2 facebook mereka dan pilihlah yang mana berkenan di hati :)


 





The talents
Cantik..Ina talent tetap team ini.
Beautiful..godek2 blog  Princess Farah Hani

Sorry Asyraf,i edit yg ini tp x reti hihi jgn maraa.

Mereka di media cetak
Saya pilih Hanis Zalikha. anda pula?
..THANK YOU.....


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Post a Comment

Popular Posts