Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Friday, October 19, 2012

Fara Fauzana Fafau di Forum Kesedaran Kanser Payudara

Assalamualaikum

Mari bersama2 saya esok lepas kelas ko kurikulum (kalau sape2 yang ada la) Jumpa Fara Fauzana yang gelak x senonoh tu heheheee. Itu sampingan saja. Yang penting kita x kira laki ke perempuan kena alert pasal nie. Kanser payudara. OMG so scary. Aku mmg alert sbb blablablabla 
So? Jom !
Selain itu kempen yg sedang giat skg adalah : klik SINI and go to app untuk tgk 5 cara bagaimana kita nak support aktiviti2 seumpama ini. Dan kepada semua,skg nie kempen kesedaran ttg kanser payudara makin giat. Tau x kenapa?
Ya.
Sbb skg dah menjadik-jadik. Hmmmm. Mintak jauh..... :(





Fakulti Sains Sukan & Kejurulatihan menganjurkan 
Forum Kesedaran Kanser Payudara ..


Butiran forum seperti berikut...

Tarikh : 20 Oktober 2012 (Sabtu)
Masa : 8.00 Pagi - 12.00 Tghari
Tempat : Kolej Aminuddin Baki (KAB)


Pemeriksaan percuma!! 


Lain2 : Again, see HERE and go to app


Dlm byk2 nama dalam poster,dia jugak yg ak highlight kan? hehe. maunye x. Artis kowt :)


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Post a Comment

Popular Posts