Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Monday, October 22, 2012

Photoshoot_ Thousand Years.

Assalamualaikum

  • Don’t shoot what it looks like. Shoot what it feels like.
Wahh berfalsampah plak ann malam nie : )  Malam nie Rara cuma nak share atau memberi halwa mata kepada ibuk2 dan bapak2 sekalian dgn beberapa sedikit gambar hasil photoshoot dgn photogh paling berbudi bahasa di abad ini sifu Harith Rizzla 

Photoshoot nie dinamakan THOUSAND YEARS sebab masa Harith shoot,dia asyik nyanyi lagu nie je..Lepas tu dia suh buat feel macam lagu tu. X faham la kat mana kaitannya.. :) Tp buat jelahhhh..Heeehe. 




X suka gambar nie. Selekeh semacam + muka kanak2 x baligh. Tp Harith suka. x paham +,+
Gambar last
Haaaaa. Ini je??? 
A'aaaa.. ini je.. sbbnya Harith dah balik Sabah bah.. X sempat sy nak ambil gambar2 shoot nie dgn dia.. Takpelah..InsyaAllah, ada masa blh jumpa lagi kan.. Dear Harith,I miss u la sifuuuuuuu.

p/s : Gambar last dah tempek pada entry  INI  DULU


Pastu tetiba dia rajin nk custom hihi.
 Thats all...Bye..<3
Untuk pengetahuan semua..Harith edit pakai photoscape je
Simple but so nice bukan? ^_^

Hubungi Harith ( Zell)


godek2 facebook beliau,tgk album. Smart2 kan gambarnya?

Kalau nak call dia,klik SINI kalau xde kredit. Hewhew. Hebakkk boh.
Nak eksyen Galaxy Note II? Tengok SINI


Haa lagi 1. Harith masuk contest ape ntah. So dia letak gambar ppuan kelih bunga tu. Pastu terpilih. Yeayyy ! K bai

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Post a Comment

Popular Posts