Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Friday, December 14, 2012

Ewah_Mex Collection

Assalamualaikum

Salam semua,hari nie Rara nak kongsi mengenai 1 koleksi tudung yang sedap,cantik,dan mudah dipakai oleh kaum2 wanita muslim. Hehe.
Jemput bukak mata luas2.tudunggg..tudungggggg.. lawa2.. mari adik kakak ewahh.!


Kali kedua jadi model tudung. hehe. (eleh) Tak salah kan.....di samping dapat tolong kwn @ owner bisnes tudung nie,dapatlah jua  tudung2 free pengalaman berguna demi kesejahteraan  masa depan nanti kan? *merepek. 

Nie,adala beberapa keping Rara cilok dari page depa. Hewhew. _Cilok pun yg elok ja heheheh.
Yang x elok tu pasal muka model nie x sememeh so x sesuai plak bila mengenakan tudung2 tertentu... kan? Well, bentuk muka lain2 .Tona kulit lain2.. dan lain2. Jadi anda2 dirumah rajin2 lah ye godek2 page ini untuk lihat mana agaknya sesuai dgn hampa? :) Yang penting tudung dari koleksi mex's nie semua tutup dada.. tau.. Alhamdulillah..

Jadi,tunggu apa lagi,,duk nganga pedia lg? ^_^ Like tanda support 
Page 




yg nie tergelak. aduhh.



yg nie x dak gigi..

Yang nie kite paling suka yaeeyy ! 
..TERIMA KASIH..
Kepada muslimin muslimat yang berminat,boleh order dengan 
si comel 


Atau 
boleh isi borang kat order form sini 


tau? tau? 

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Post a Comment

Popular Posts