Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Tuesday, December 18, 2012

Photoshoot blackness

Assalamualaikum

Holo ! Tadi saya usha2 website applikasi mudah untuk pengguna iphone/i pod touch. Boleh download says dan terus share dengan mudah dan pantas ! Alahaiii.. mmg x la i oll nak beli aipon atau aipod tu. Ailebiu boleh la.. *_*
Utk akak2,boleh tgk SINI. Beres?

Next,motip utama update hari ini, Rara nak lekatkan pula gambar2 dari photoshoot kat studio saudara photo masa kat kelantan hari tuh. Hoho dengan mengikut tema yg diberikan photogh 90% hitam, ini je yg mampu saya perform. *perform?  
Juga,muka x payah kasi sinyum maaaa..

Photoghrapher : Ezwan Othman
Add jgn x add abe semat boh ! 
=p

  • Semua pic adalah ori dari kameraaa. 











Best pic & pose
Pesan kepada diri : 
  1. Klu shoot studio, tambah2 bila prop tidak diperlukan, amatlah penting pose2 yang berlainan dan menarik jika tidak,saya akan lost. Seperti di atas. 
  2. Mimik muka. Please Mastura Rara please. Adoii.

Oklah, itu saja updatenya.  Best shoot dalam studio sbb x letih hehe. Cuma kena bijak main mimik muka tu la... nak ada mimik tu kena main emosi sikit. Panggil semua emosi yang ada. Tp, bila kita dah cuba, and nampak kurang berjaya, itu maknanya kena banyak latihan lagi. Reti ? 
*Reti.....
Abg photogh suke bebenor dia main ligthing2 nie. Kite pun suka jugak,suka sangat heheyyy ! :)

Next2,, anda pengguna maxis ? kongsi cerita dengan saya DISINI sekarang,Byeppp 



Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Post a Comment

Popular Posts