Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Tuesday, March 12, 2013

Scary Theme by Muhamad Amirul

Assalamualaikum.
Holo !

Pertama sekali, x berapa nak scary theme lah cik kak oiii. Tempat mmg scary dah,tp yg tidak membantu ke-scary-an nye tu is outfit i. Hee. Sbbnye cam gini.. mula2 kitorang ingt nak outing outdoor.. tema ''omey2 giteww'' kat tempat ade lalang ke..pokok2 ke...sbb temanya nak buat Text Photoghraphy . Ada bawaklah papan putih kiut,papan hitam mini,spek hello kitty, sume2 tu.Thats why outfit n make up light2 giteww. Tapi cuaca amat mencemburui kami. Its raining like a cat and dog.  Jadi,tanah basah..Uhh x sior teman nk berjalan ngn tanah2 basah tu.. Lastly,kami amik keputusan buat jugak outing, tp indoor. Dalam rumah puaka nie.(aku mmg suka nak masuk tempat2 gini kan) Hahahaa puaka pepandai je..xde apa2 pun... :) rumah kosong yang ditinggalkan dengan penuh kesepian je. 

Kedua sekali, outing nie dah laaaaaaaama. Iaitu masa cuti semester lepas. Kih3. Saje baru upload sbb saje upload benda lain dulu sbb saje nak buat begitu sbb saje.. Blog org suka ati org laa nak buat apa dulu +_+ (buat muka matlufti dlm video hari jubah)



LOKASI : Rumah lama,Behrang
PHOTOGHRAPHER : Amirul
Awk like,dia suka :)


 Dress sponsored by (i like this part) 
LIKE. LIKE. LIKE

  Cantik kan gambar dia??? :)  aaargh i choose this part.




Dislike this part nie. Tp!  :)
Meet them olls ! 

Lighting boy - Iskandar 

Crew - Syarif

Macam band pulak nampaknye. Hikhik. So i am the singer la? Basically nye kan? Anyway jom2. Jom



Till we meet again,adios amigos.

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Post a Comment

Popular Posts