Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Friday, May 17, 2013

Gambar2 / Video Comel Lisa Surihani Selca! ( Self Capture)

Assalamualaikum

Selain berkepit dengan Shaheizy Sam dalam mempromosikan Wechat,Lisa Surihani juga kini giat posing maut depan kamera...selca u olls. Hehe. Mcm la xde photogh nak shoot dia kan,sampai nak kena selca sendiri kan,,hihi. Tapi itulah, kalau dah minat amek gambar,selca pun jadikkkkkkkkkkkkkkk !

Lisa Surihani
Selca anggun Lisa =) dengan bunga di kepalanya!

Rara pun selalu jugak selca,time bosan2,kompem selca. Dalam kelas,toilet,tunggu bas,dalam bas, sume2 lah. Hew2. Cuma,tak comel la masalahnya . Tsskk T_T
Jadi dengan hobi or minat yang mcm comel2 gini boleh lah kita join peraduan nie. Alahai senang sgt nak join,yang penting kena ada twitter. Twitter Rara ? twitter.com/#!/Ara_Mastura Folo le ite kalo cudi ^_^

CARA NAK JOIN VIEW VIDEO SINI  http://video-lisa-selca-html.
Kalau nak tengok kecomelan Lisa yang mmg comel gilak gilak nie, jemputlah view SINI.  Dalam video nie,,,jelas sangat pelat R Lisa. Lucu dan comel lah. Leb.leb kat lisa.! http://bit.lisa-selca-comel-g (listen sekurghang-kurghannye) 

JOM! :)

Jom selca ! 
Hiasan kat kepala tu...boleh x ? hahak.
no idea




Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Post a Comment

Popular Posts