Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Monday, November 4, 2013

Siapa Abe Muse/ Mr. Konar Leper?

Assalamualaikum

Hi friends ! :)

Sejak dua menjak nie kan,perasan x, hot je industri parody nie dgn fenomena ''macam cantik je macam comel je'' by awek Kedah tu. Kan kan kan. Maklumlah,skg semua org cantik mcm gadis-gadis gorjes ini (LINK). Pastu keluar lah macam2 video yang mencuit hatiku ini menular di seluruh news feed dan mana-mana lah laman sesawang yang ada. Salah satu parody yang menarik hati Rara, ialah drpd Abe Muse a.k.a Mr Konar Leper !

Maksud Abe Muse : Abang Musang. 
abg fox?? ^_^ 
First jumpa video dia ni kat facebook lah, kat social medium lain Rara x rajin sgt belek2. Ingat kan sape laaa si jambu nie. Eh mcm jambu je mcm jambu je :) Tgk ade sorang budak nih pakai baju merah dengan parody nya yg tersendiri. Haha.

Terkekek kekek aku gelak dowh masa dia mula kata ''macam terbalik je aku sebut" Hahahaha ^_^
 Lepas tu Rara mulakanlah ekspedisi men-setalk  video2 Abe Muse nih... huhu...  Rupa-rupanya Abe Muse nie ada lg video2 lain..

Ada tgk x yang dia prank operator celcom? Aduiiiii..hahaha.

 :::Abe Muse:::
Siapakah?? 

Nama penuh : Mohamad Faizal Bin Ahmad
Asal : Kelantan. Huk aloh sep kito jah... Ore koto baru
Alamat semasa : Ipoh 
Bila ditanya nape suka buat video.. Katanya sekadar hiburan,Untuk menghiburkan hati..kita happy orang pun happy,orang happy kita pun happy ! 
Umur dia? Emm lahir 6 APRIL 1994.. Haaa kira lah berapa umur dia sekarang. Hai Faizal, call me kak Rara okay! ^_^ Hahaks.
Disebabkan aku tgk ramai jugak haters dia, aku tny la dia mcm mana dia handle haters dia tu kan, dia kata simple je.. baca je komen2 dorang and gelak je la. Hehe. Time marah tu ada lah, hoi sape x marah kan kalau org maki2 kite. Tp wat lek wat steady suda.... Hidup Abe Muse!! Hander.. himlir kam tuh.. :p
Then,sekali lg disebabkan aku byk tanya kan,aku tanya jugak cara dia hargai fans dia mcm mana? Yelaa aku tgk dia mcm ramai je peminat je. Macam ramai je macam ramai je. Awwww.
Abe muse kata, Abe Muse tak anggap fans dia nie peminat. Abe muse anggap fans nie semua sebagai kawan je...kawan2 yang always support him. Gitewww. Mcm sweet je mcm sweet je :) 
Lastly, Abe Muse kata kalau dekat facebook, biar lah orang kenal sy as Abe Muse. Kalau dkt twiter, kenali dia dengan nama Jaasuzuran. Taw.
Gitu....
P/S Keek, Instagram,Twitter Abe Muse semua u all cari sendiri deh... kak Rara tok berapo nok rajin etep.... hee. 
Pesan Kak Rara kat adik muse nih, jange merokok deh... bahayo.. tok cayo??
tgk nih !! ---> Kesan Org Hensem Merokok



Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Post a Comment

Popular Posts