Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Monday, October 1, 2012

Photoshoot- Rasydan Ishak Photoghraphy

Assalamualaikum

Dgn malu-malu kucing biawak ini ingin saya tempekkan beberapa keping drpd beratus2 gambar yg telah ditembak pada tarikh : x ingat,haribulan : lupa. Hee. Tp awas gambar2 yang ditempek kat bawah nie mungkin akan menyebabkan  kalian rasa macam nak lempang pipi sy kerana sy byk buat muka poyo+koya. Hal ini kerana *haa ayt student minor BM* untuk photoshoot yg ini diriku tidak murah dgn senyuman. Aiyakkk.. spoillll sgt2.. bukan sengaja pun nak buat muka seposen gini tp ntah..x tau la kemana perginya jiwa raga soul shamsul i masa shoot yg nie. Mgkin sbb segan2 kot dgn photogh baru kenal nie. Hmmm.. Sadis !

Ruginyaaaaaaaaaaa..rugi gambar laaa muka x feellll.. Sorry Dan, kalau u x puas hati, i laaaaaaaaaaaagi x puas hati. Taw.. Huhuk.

Oh anyway.. Sy ringkaskan ;

It all began
At the show one weekend
I was a friend of your bestfriend,
said ;
"hey how you've been"
And with your Body Glove shirt on
And my high heels on
Let's watch something random
Turned into something awesome
Edited from Yuna random awesome.


 Taaadaaa !! ^_^
Perkenalkan... jekaka jejaka bernama Dan.
Klik untuk lihat siapakah gerangan orangnya photogh kian meningkat naik. 

Kelip2 kan mata untuk menatap hasil jari jemarinya.
Gambar nie sy edit. Pastu tgk2 ase mcm sama je edit dgn tak edit (sbb x reti edit) Maka sy pun upload yg x edit lh bermula dari gambar bwh hingga gmbr paling bawah. Terima kasih.


Eh berpaling pulak...










Sekian..
 Best shoot dgn dia. Happening. Tambah2 bila dia guna lens baru kecintaan dia tu. 

Hubungi dia  ::DAN::  013-900 9911 (hny utk yg serius plis)
Jgn lupa Klik  iklan Hotlink 
atau
((Utk majlis kahwin terutamanya. Sbb gmbr2 hasil nurkilan dia lawaaaaaaaaaaaaaa sangaaaaaaatt))

Dia sempoi..Pemalu jugak sikit2 tp bila dah bt lawak, hahaha :)
mls nak lyn 

Kepada Dan, All the best utk karier sekarang dan yg akan datang. I support u. Also. 


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Post a Comment

Popular Posts