Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Saturday, November 10, 2012

Bicara Selebriti # 1

Assalamualaikum

Godek2 lappy pagi nie terjumpa gambar lama. Semasa Rara and the geng pergi 1 event ilmu kat Kota Bharu. Kalu ado ore Koto Baru yang masih ingat, event Santai Selebriti bersama artis2 yang berhijrah,Ustaz Hasrizal, dan moderator terkenal, Amin Idris.
Bila dah godek2 nie rupanya banyak sgt gambar yg terkumpul. Terus hilang mood nak menaip entry sbb senang2 upload je gambar,biarlah gambar menceritakan segala-galanya...

U see..

Kwn baru- Nisa
My gangs ! - Cemah,Ida,Shikin
Fa,Emmy,Shikin again 
 About my gangs annn, kalau mereka x ikut sekali kan, saya kan, rasa kan, mcm xde life ! 

 Ramai sgt yg dtg. sampai ada yg x dapat nak masuk pun.

Dan.. ramai yg berjilbab labuh . Ramai juga berpurdah  .

khusyuk :)

 They are all awesome ! 























Sekian. Kalau ada mood nanti,saya akan tulis pasal KENAPA YATT HAMZAH DAN ANA RAFFALI berhijrah @ tutup aurat. Yela, sbb sy dengar sendiri pengakuan mereka.. live.. heee. 
Dan juga utk pengetahuan semua inilah kali pertama saya berjumpa dgn LOVE PATZZI iaitu blogger terkenal dan model sambilan yg tinggal di kampung seberang.Disebabkan dekat aje so malam tu kitorang gi amek love patzzi fb nie depan umah dia terus. miahaha . spesial demo nisa ! :)  Walaupun baru kenal, kami semua sgt rapat cikebum cikebum dan sampai skg jadi BFF plak. hewhew. 

Byep

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Post a Comment

Popular Posts