Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Tuesday, January 8, 2013

Kau ! Tengku Fatin Fadzil

Assalamualaikum

Holo ! Holo holow ! Ahaaa. Nie trademark TFF u know?!


Kenal x dia? kenal x ? Vlogger hot generasi kini. Check la,, channel dia kat youtube.

Sekali kowang tgk video dia, kowang menyampah. 2x tgk video lain pula, naik ewwww please la. 3x tgk video lain pula, kowang akan ase yesss, i admit it. u got that point. Keep do more videos Fatin !! Yeahhh

Yayayaya dah lama aku perasan budak ni ada kat youtube. Aku nampak dia pakai spek gedabak besar. Pastu mula dengar apa yg dia nak ckp,lama2, wah budak nie sweet la :) bila dah suka2 i rasa budak nie lama2 makin cantik. And i rasa one day, dia akan feminin. Alaaa. mcm kite2 ! ^_^


 gigi mahal tuuuu ! =p

#pics copied from her facebook#

To dik Fatin, yes teruskan buat video sbb idea2 budak muda mcm kita2 anda diperlukan dalam arus perdana ini ! Jgn lupa study dulu sebelum ckp kat video jugak ea. Lagi bernasssss. gitewwww.

Her PAGE . Like kalau suka ! mesti suka punyalah :) 


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Post a Comment

Popular Posts