Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Tuesday, April 16, 2013

Modern & Classic Girls Photoshoot

Assalamualaikum


Cuti midsem yg lepas Rara lepak2 dengan Mek Cah a.k.a Hazanis  sambil bergosip. Pasal..macam2 lah,fashion,bloggers,PRU13,universiti,photoghrapher dan sebagainya..Biasalah tu klu dah jumpa. Pastu balik2 tengok ada promosi baikkkkkkkkkkkkkkk punya dari sorang photoghrapher nie.. Firdaus. Skg  ni pun still berlangsung ada lagi promosi tu..

After 19 April, photoshoot boleh dilakukan area Kuala Lumpur 
Untuk sebarang maklumat lanjut dan pertanyaan yang kena mengena,
Hubungi Firdaus :  
013-222 0325
Hubungi Rara :  
01127799383

Kalau nak tahu,pasal Firdaus nie,kami pernah jadi talent untuk dia. Daripada duk amek gmbr ngn hp cabuk pastu post kat instagram kate muka x cantik la apa la,*padahal elok je pun kan* alangkah moleknye bila ada peluang bergambar dengan kamera besar dan berkualiti cam gini, kite guna peluang  itu sekali dua. Then bila tengok hasil,memuaskan,masa tu kita akan rasa yg dunia nie tidak sekejam mana. Kita adalah tidak secomot yg kita sangkakan.... :) 

Jadi..outing dengan abe jambu Firdaus nie adalah juga satu lg pengalaman yang cun dan terRileks.Sbb dia cool,humble,mesra pelanggan dan mesra pengguna. Heee. Org pro memang camnie..Sbb tu dia layak duk dalam kategori pro . ^_^  Gitewwww  *belanja i cool blog 1* 
*****************************
Ok k . Saya singkatkan kata2 yg x berapa nak singkat nie,Boleh tengok sini koleksi gambar yang rara simpan. #Firdaus 1# & #Firdaus 2#
Koleksi dari mek cah belum sempat di upload lagi..biasalah mek cah buzy sikit.Tp xpe u guys boleh cari gambar mek cah and sorang lg bff kitorang Anis Zahirah dalam FB Firdaus tau. Page pun. FirdausNorjayaPhoto. Ejah like boh :)

Klu pengalaman2 Rara nie, its excellent, ai puas hati dengan gambar2 beliau yang sharp and licin. Hehe. Alah,ekceli Rara x tau sgt pasal gambar2 nie. Yang mana nampak muka licin,putih dan berseri..itulah yg buat Rara suka hik hik sepanjang masa... Tak gitu? Haha..  

*************************
Kat bawah  nie outing kedua Rara dengan Firdaus Norjaya Photoghraphy. 

Gadis yang x berapa nak moden dengan gadis yang memang i tell u wanita melayu terakhir laaaa.. :) Fatin Zulkifli  

Sebelum beraksi depan kamera, beraksi depan makanan dulu.
Hiyarkkkkh! ^_^ Aummmmm..

Sesudah beraksi.
Jambu tak jambu tak. Hehe. Layan k-pop ini abe tw.
Then naaa.. Mempersembahkan,posisi tgn yg sama.. -_-   booooo Rara..
Time owang buat tangan ke lain tak edit pulak dier. Heheeee. Layan je la ek? Leblebleb




Mmg nampak poyo sikit banyak kalau buat muka sombong or x senyum cam gitu,tp best. Tak penat... :) 
*ingat tak penat senyum??? bukan senang nak buat senyum ikhlas dik oiii.. +_+





Nampak tak perbezaan 2 watak ini selain perbezaan ketinggian? Hehe. 

Ok thats all for tonight, nantikan Modern & Classic Girls Photoshoot part 2 okehh? Byk lg gambornye.. Cuma ditempek secara berperingkat ye olls.. 

Till then, tata.. apa2 contact nombor tadi tau... Daaaaaaaaaaaaaa


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Post a Comment

Popular Posts