Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Tuesday, April 16, 2013

Photoshoot Personal & Portrait RM30 jer seorang!

Assalamualaikum semua.. :)

Semalam Rara post promosi from photoghrapher Firdaus @ modern-classic-girls-photoshoot. kan..lepas tu update kat Fb,ramai rakan2 kita yang tanya2 dengan lebih lanjut mengenai pakej personal/portrait tu. So jawapan kami is mengikut pakej asal adalah RM 70 untuk 30 keping gambar dan masa unlimited sampai cukup gambar. Bila kata 30 keping gambar tu ramai kata

wahhhh banyakknya saya x reti nak pose banyak2 tu kak. 
Unlimited? Kalau xde idea nak pose mesti lama untuk saya sorang. Sian orang lain tunggu.
Mahal lah kak..saya nak shoot suka2 je simple2 pun okay dah..

Jadi saya selaku PA (hahaha) berbincanglah dengan bos tentang pendapat2 mereka yang berminat ini.. Sooooooo,, keputusan telah dibuat menggunakan budi bicara bos iaitu harga pakej diturunkan lagi kepada RM 30 seorang tapi untuk 15 keping gambar sahaja. Bila saya bgtw pakej terbaru tu, mereka yg bertanya terus hip-hip hooreyyy sebab mereka mampu bayar dengan tiada sebarang ragu2 and mampu fikirkan pose terbaik mereka untuk shoot nanti. Hehe. Cuma diingatkan, kalau ada gambar yang kurang menjadi, kami akan reshoot kembali sebelum anda pulang sampai la u all puas hati. Sama2 puas hati.. :) 
Tau? Jangan risau pasal tu... apa2 boleh ejas...

****************************************
Sekali lagi diuar-uarkan, pakej terbaru yang lebih mudah dan murah serta cepat :) 

20-22hb  photoshoot session dah fully booked .
After that, jom !  :)
  • Boleh request mana2 tempat *yang cantik2 la.
  • Tema bebas 
  • Boleh bawak teman kalau segan..kawan or pasangan ^_^

Contoh gambar yang boleh diambil (dari koleksi beliau Firdaus Norjaya Photo)
Preety Anis Zahirah.. Beautiful Love Pattzi
nak bawak bear sendiri pun boleh :) cuma outdoor tau. x masuk studio
pose je macam mana pun janji happy kan?

*Rara x dapat nak fokuskan kat pre-wedding and maternity sebab komuniti Rara mostly young and single. Heheheee. 
Tapi kepada awak2 yang sudah berpunya or on the way nak dapat baby, jom abadikan kenangan paling istimewa itu di atas sekeping gambar kenang-kenangan.. :)  Contact us ! 

Personal/portrait..RM30 je seorang....Ingat tu.. ^__^ Berbaloiiiiiiii. 


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

8 comments:

Fakhruru said...

lelaki boleh jgk ker? hohoho

Rara Rama2 said...

Boleh jer..contact firdaus :)

Cinta hazanis said...

kemah. :)

Wawa Ashihara said...

best2....terase ingin...tp xretii...:)

Wawa Ashihara said...

terasa ingin shoot....tp xretii :)

Rara Rama2 said...

Nisah : hehe. Keminggg
wawa : sene jah... wat po gmbr nge saim2 jah.. blh letak kt blog,bilo lg nk ada gmbr po mek cah hehe

Muhammad Faiz Mohamed Saaid said...

wah power power,

Ibu Ddd said...

menarik!!!

Popular Posts