Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Tuesday, March 20, 2012

Awak lah blogger itu

Assalamualaikum

Malam nie x kira. nak buat jugak.Bizi x bizi, nak buat jugak perangai nie. nak buat jugak apa yang orang lain duk buat. nak buat jugak apa yang org lain pernah buat.
 *mcm la aku x pernah buat kerja2 mcm nie* 
Astaghfirullahal'azim...
Heee.mcm salah la pulak.
Perkenalkan,Dia nama Adah,masa kita nak folow blog dia,mmg aiii mencabar kredibiliti dan kewibawaan aku sbg manusia rabun IT la. Pada suatu dingin malam yang hening,aku dgn selambanya la tekan button follow dia. 
Aku tekan
Lari
Tekan lg
Tak kena
Tekan 
Kena benda lain.
Aku tenyeh
X kena kena jugak.
Aku naik kepala
Aku marah?
Ahhhhhh!! Mencabarnya !!? 
Aiii. Aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. makin aku rasa memberontak nak tekan.
Gagal.
Terasa sungguh hina.
Benda mcm nie x boleh buat. 
Aku suruh roomate buat jugak. gotong royong tekan.
tak dapat.
Adah oh Adah.
Awk lah blogger itu
Tekan follow blog Adah nie. huhuhuuu . Becii. Beciii. susah,bg aku susah. hihihi.
*Dan dan masa aku tulis entry nie dia dah tukar dah benda alah nak klik klik tu. 
*Ari tu ada gmbr dia ngn BF dia. pieewiiiiiittttt ! Hihi. Bertuah Adah,ada bf. Aku???
Ok. berbalik kepada pucuk pangkal yang tadi,pada subuhnya aku bangun lg. 
TTTTAAAADDDDAAAAAAAAAA!!! :)
Dapat tekan follow dah! Hehehe. ntah mcm mana la TERboleh klik pulak. Dgn cepat dan pantas pulak tuu.. Aiii..aiii... nie yg mendatangkan marah nie. Heee. 
Then,maka,kemudian,aku tidak semena2 dapat kawan baru.
Blog awk pink,tu yg sy mmg nak follow. 
Selamat berkenalan.. :) 
*Sori wak,sy mmg suka sengih2*

******************************************
Lagi sorang nak tag,nama Mira. 
Hehehee.
Terima kasih tag saya hari tu,awww. malu i :))
Saya tag awk balik. 
Sbb blog awk pun pink
kan?
:)
awak lah blogger itu

*Aku kalau ngn ppuan aku baik,.Org kata ini diskriminasi terhadap gender. 

Adah n Mira,its me Rara,
Hadiah nie sbnrnya utk kalian..
tp ntah x semena mena saya ambil balik.Hihii.
x jd nk bg.
SALAM..



Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

4 comments:

twinscraftlife said...

HI~~ 안녕하세요~~ we sell handmade stuff like bags, pencil cases, keyholder and many many more so please do visit our blog shop!! 감사합니다 ~

Amirah Zulhijjah said...

nice entry..hehe...
same2 pink..suke2...huhu..
nak sikit hadiah boleh...sikit pun jadilah...hehehe..=P

Nurul Syuhadah said...

HAHAHA . rara , awk ni kelakar lahh . haihhh :D ishhh , sat lagi sok lusa awk ade laa bf tuh . nt jgn lupe kenalkan dkt adah aw ~heeh . btw , thanx yunk . dgn usaha mu , akhrnye berjaya jugak follow blog ADah . Adah appreciate sgt2 . hope we will be a good friends :) Ouhh , suke kaler pink ye ? sme gn adah maa . hehe . opss , pjg lebarnye komen . hihi . thanx for this entry . loveyoumuchmore ! :D

Mastura Rara said...

Hehehee... mmg suka pink,mcm u all la. kikiki.
Mira : nnt lah kite beli adiah lain..yg special punya, haa

Adah : kelakar ek..heee. aminn aminnn.. :)
Love u too, frend ! <3

Popular Posts