Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Tuesday, March 5, 2013

Berubah lah !

Assalamualaikum

Petang2 nie sambil minum teh o ais rasa nak update blog pulak. Kot2 la nuffnang ke.. | celcom ke.. nak bg saguhati samah duo di atas kerajinan aku nie. Kan.......... Tp nuffnang pilih kasih la. Of fine. Xpe. Says.com lagi cepat dpt hasil. Wekkkkkkkkk. Merajuk ngn nuffnang. Merajuk kaw2 yg mmg xkan kena pujuk kaw2  ibarat merajuk dgn abe yed. Hahaha. Ngekkk =_= 

Aku cuma nak menyatakan sedikit la daripada sebanyak kekesalan yg aku rasa dalam tempoh beberapa bulan nie. Pasal manusia baik dan manusia terbaik. 

Kita mmg tak boleh jadi sebaik2 manusia yg ada di alam semesta nie kan tp at least kita boleh jd manusia yg lebih baik dari diri kita sendiri yang sebelum ini. Kan? 

Ya. Aku paham yang  manusia nie xdela sepanjang masa hidup dengan same attitude ever. Tp kalau boleh,kalau yg negatif,yang org tak boleh terima,yg melanggar norma2 masyarat tu ubahla. Hey,people can change with time and its  not a mistake you know? . 

Aku tak ckp pasal orang lain,ini khas utk diri aku sendiri cuz mulut aku ! sometimes even a small word from my mouth can lead to hard situations like misunderstandings and rumours. Like what i've done last night, hmm.Having a conflict and arguing with someone is like putting ourselves into a quicksand n trying to find a good support to get out of it. It was so ew. 

Yela. Last2 kita tak tahan kot ! 

dog : 


P/S : Sekarang isu Lahad Datu. Anda dah ketinggalan? Tak faham cerita? Tak tau pape? Keliru? Xpe.. saya pun sama. Hehee. Dapatkan sebab2 pertempuran ini berlaku disini 





Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

No comments:

Popular Posts