Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Sunday, July 5, 2015

Apa Khabar Kulit ku sayang?

Assalamualaikum

Tersenyum sorang-sorang bila menjawab soalan daripada diri sendiri ni. Apa khabar kulit ku sayang? Sebenarnya kalau nak dibandingkan kulit wajah saya yang dulu,dengan yang sekarang, ada banyak juga bezanya... Perbezaan itu datang dengan dua bentuk iaitu positif dan negatif.

Yang negatifnya, usia kulit semakin tua seiring dengan umur. Semakin banyak terdedah kepada matahari, kotoran asap, debu, dan sebagainya. Benda-benda ni secara tak langsung bagi kesan kulit kusam sebenarnya.

Positif side pula, parut di muka semakin pudar... parut jerawat zaman budak U hampir tidak kelihatan, jerawat yang acah-acah nak tumbuh pula cepat jer surut. Kalau hari ni naik sebijik, esok dah kecut u olls ! Lusa dah hilang tanpa tinggal parut pun. Alhamdulillah.

Korang mesti nak tahu kan produk apa lah yang Rara guna untuk mengelakkan masalah wajah ni? Nanti Rara akan cerita detail di entry seterusnya. Ini kira entry pendahuluan la dulu.

Kita tidak mampu nak menyekat penambahan usia, tapi kita boleh melambatkan proses penuaan kulit kita. Kan? Well nanti Rara akan perkenalkan kawan2 pembaca semua dengan produk yang Rara amalkan ni. Sementara itu korang berkenalan lah dulu melalui gambar di bawah :)




Nak berkenalan senyap-senyap dengan produk yang Rara guna ni, boleh terus intai laman web; http://www.livingjungle.com.my/ atau 

Untuk mengetahui keberkesanan  produk ini dengan lebih lanjut, tunggu Rara up entry seterusnya tau ! see you. 

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

No comments:

Popular Posts