Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Tuesday, May 22, 2018

TOP 10 BAJU RAYA POPULAR 2018

Assalamualaikum

TOP 10  BAJU RAYA BRAND POPULAR 2018  | Salam ramadhan semua.. Semoga puasa tahun ini sempurna hendaknya,.. Belum pun sebulan berpuasa, masing-masing sudah ada perancangan tersendiri menjelang Aidilfitri nanti. Ada yang sudah siap sedia membeli baju raya, ada yang sedang menunggu baju raya siap dijahit, dan ada juga yang baru nak survey baju raya mana lah yang akan dibeli nanti. Raya akan menjelang tiba, tak syok lah kalau tak ada baju raya kan. So guys hari ini mari kita survey sikit butik-butik terkemuka yang menyediakan baju raya yang paling cantik dan meletop buat tatapan anda ! Let us start it.

1. Jovian Mandagie


2. Fashion Valet 


3. Gene Martino 


4 . Bella Ammara


5. Prima Valet 


6. Leeyana Rahman


7. Poplook


8. Zalora.my



9. Ej Style



10. Rina Salleh Clothing 

Nampaknya semua fesyen yang ditampilkan semuanya unik dan bakal membuatkan anda kelihatan paling menarik raya nanti ! Rambang mata dibuatnya... tentu susah nak pilih kan... by the way, good luck you all. Selamat ber-shopping raya ! Till then, Salam. 

FESYEN BAJU KURUNG MODEN 2018 
TREND BAJU RAYA 2018 
BAJU RAYA 2018 SEDONDON 
KOLEKSI BAJU RAYA 2018
BAJU RAYA PEREMPUAN 2018FESYEN BAJU RAYA 2018
DESIGN BAJU RAYA 2018
BAJU KURUNG ONLINE BOUTIQUE 2018 
BAJU RAYA 2018 
BAJU RAYA TREND TERKINI 2018
BAJU RAYA MUSLIMAH 2018
BAJU RAYA ONLINE 2018
BAJU RAYA FESYEN TERKINI 2018 
BAJU RAYA TRENDING 2018 
BAJU RAYA FAMOUS 2018
FESYEN RAYA 2018
BAJU RAYA MURAH 2018 
FESYEN BAJU RAYA 2018 


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts