Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Saturday, May 11, 2013

Favourite Photoghrapher & Model

Assalamualaikum semua.

Selamat berhujung minggu! Seharian hari nie Rara mengadap esaimen. Fuhhh,nampaknya makin di setadi,makin banyak tak lengkap. Hmmm :( Penat dunia nie. Penat. Moga2 apa yang Rara buat hari nie dapatlah hasilnya kelak... Aminnnnnnn..

Rasa nak rest kejap dengan blog,pictures,memories,fashion dsb lah. Dah lama Rara tak outing shooting2 nie. Hahak. Rindu nak menggedik lagi tp masa jeles dgn i tau nyahhhh. Mana tak nye. Dah sem 6 nie. Sem depan dah start praktikum daa..... nebes nak jd cikgu tau. tsskkk

Anyway meet my favourite photogh @ Ezwan Othman 
andd my favourite model/talent @ Mek Cah 

They are all my best friends! Senang bersama mereka. Miss u guys ! ^_^ 



Some said ''Nothing happens when you sit at home''. So I always make it a point to carry a camera with me at all times…I just shoot at what interests me at that moment. Hee.  So guys.. When the world is your canvas, so to speak, you need your tools with you to capture everything around you. Make a habit of always carrying a camera with you...cuz you will never suffer the regret of wishing you had. Trust me. :)





Kalau sudi jenguklah hasil gambar Ezwan kat sini yang ganas-ganas belake :: photoshoot-blackness. dan juga black-ezwan-photoghraphy. ::
nak lagi ganas???? SINI  
sorry kalau ganas sgt ! haha byeppp. 


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Post a Comment

Popular Posts