Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Thursday, August 28, 2014

Feedback : Cool Hijab Hair Serum

Assalamualaikum

Dah dua minggu lebih Rara guna serum rambut Cool Hijab ni. Sejak dari kali pertama pakai di entry ini
sehinggalah hari ini , feedback Rara masih sangat berpuas hati.. :) Serius. Boleh dikatakan, setiap kali nak keluar dari rumah pada waktu siang hari, Rara akan sapu dulu kulit kepala dan rambut nie dengan serum Cool Hijab. Bukan apa, serum ini seolah-olah sebagai persediaan buat Rara untuk menghadapi hari-hari yang panas sejak akhir-akhir ni.


Kebetulan, sekarang nie Rara sibuk dengan bisness tudung  #SupportGazaShawl maka hampir setiap hari jugak la Rara guna serum nie untuk keluar untuk pos shawl, jumpa pelanggan, beli kain dan sebagainya.. Dengan mengamalkan dua titis serum rambut Cool Hijab ni, letih-letih pun masih segar je kulit kepala. Alhamdulillah. 

Kelebihan yang paling Rara jatuh cinta sangat dengan serum Cool Hijab nie adalah apabila cuaca panas dan kepala berpeluh, ia akan kembali bertindak menyejukkan kepala.  Bau wangi pula tahan lama, lepas bukak tudung boleh bau harum je rambut..Feeling princess sangat i olls :P


FUNGSI / KELEBIHAN COOLHIJAB 



RAMUAN / KANDUNGAN COOLHIJAB HAIR SERUM 

Baiklah, secara keseluruhannya, disini Rara nak senaraikan feedback Rara sendiri selepas 2 minggu mengamalkan serum rambut Cool Hijab nie.

1. Rasa sejuk/berangin selepas beberapa saat pakai serum Cool Hijab. Selesa ! :)
2. Bertindak sebagai minyak angin apabila pening kepala akibat cuaca panas. Lega :)
3. Rambut jadi lebih lembut
4. Rambut jadi wangi


Terbaik..... ! Thumb up


Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

12 comments:

Anonymous said...

Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied
on the video to make your point. You obviously know what
youre talking about, why throw away your intelligence on just posting
videos to your blog when you could be giving us something informative to read?


my webpage - web design company

Anonymous said...

When I originally commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox
and now each time a comment is added I get four e-mails
with the same comment. Is there any way you
can remove people from that service? Cheers!

Here is my webpage; social media

Mohd Noor Shawal said...

wah.. dah ada produk cam ni ye untuk bagi lagi selesa kaum hawa pakai tudung, alhamdulillah.. :) Han Woo Hwan's Blog

RosniWatie said...

Salam singgah dan follow sini...
http://bungakayangan.blogspot.com/

acik watie said...

Singgah BW

http://acikwatie.blogspot.com/

Zuhaira Nasrin said...

bestnyaa pakai yang berangin-angin macam ni ^^ singgah follow sponser

Rosmiza Ali said...

Assalamualaikum Rara! Salam kenal.. Datang singgah sini dari Contest Blog Comel By Sheda Ucu.. Done follow here!#829.. ^^,

Nanti nak try lah Cool Hijab ni.. Ramai dah blogger yg review.. Semua bagi feedback positif.. ^_^
Rosmiza Ali Official Blog™

Nor Azua said...

singgah follow sini #830.

jemput ke blog sy www.norazua10.blogspot.com

Azwar Syuhada said...

Macam menarik :)

Anonymous said...

salam.. done follow sini..
http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/09/contest-blog-comel-by-shedaucu.html

Cindy yoshi said...

Mohon Kunjungannya balikknya
Cerita Dewasa Mendapatkan Titipan Khusus

Skin man said...

Great Content Keep up the good work
https://everydaycareoflife.blogspot.com/2018/10/7-best-sunscreen-for-your-face.html

Popular Posts