Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Friday, May 25, 2018

JAWAPAN TEKA TEKI GAMBAR BATA | AKHIRNYA JUMPA !

Assalamualaikum

Dua tiga hari ini facebook ligat memaparkan perkongsian dari netizen yang mana sekeping gambar ilusi optik berbentuk batu bata yang dikatakan terdapat penampakan sesuatu di bata tersebut. Ramai orang berkongsi gambar itu untuk meminta jawapan daripada rakan-rakan facebook masing-masing. Hehe.

Begitu juga dengan admin. Gigihhh laaaa aku duk tenung,tilik gambar ni dua tiga hari cari apa benda lah haii. haha. Tak tenang kot hidup aku selagi tak jumpa jawapan. Memandangkan aku dah fed-up. Aku google je jawapan dia. Hahaha. Eh betul la google ni semua ada. Benda camni pun ada. kiki. Akhirnya jumpa jugak jawapan kepada gambar ni !

Ok ini lah gambar yang menjadi tanda tanya ! 


Ini jawapannya.... 
CERUT ! / Rokok 


Nampak tak... yg putih tu abu rokok / cerut 
Warna coklat terang tu batang dia.. 

Ok kalau tak nampak lagi, tengok gambar di bawah. Seorang lelaki di edit di situ. Thank you lar sape yang edit ni k. Kami semua dah nampak jelas. haha. 



JAWAPAN KEPADA TEKA TEKI GAMBAR BATA | Jawaban untuk Teka-teki Gambar Ilusi Optik "Penampakan tersembunyi di antara tembok bata" |  Lihat Gambar Tembok Bisakah Ilusi Optik Terbaik | cari jawapan tersembunyi pada bata SUMBER : GOOGLE 

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

No comments:

Popular Posts