Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Friday, May 25, 2018

JAWAPAN TEKA TEKI GAMBAR BATA | AKHIRNYA JUMPA !

Assalamualaikum

Dua tiga hari ini facebook ligat memaparkan perkongsian dari netizen yang mana sekeping gambar ilusi optik berbentuk batu bata yang dikatakan terdapat penampakan sesuatu di bata tersebut. Ramai orang berkongsi gambar itu untuk meminta jawapan daripada rakan-rakan facebook masing-masing. Hehe.

Begitu juga dengan admin. Gigihhh laaaa aku duk tenung,tilik gambar ni dua tiga hari cari apa benda lah haii. haha. Tak tenang kot hidup aku selagi tak jumpa jawapan. Memandangkan aku dah fed-up. Aku google je jawapan dia. Hahaha. Eh betul la google ni semua ada. Benda camni pun ada. kiki. Akhirnya jumpa jugak jawapan kepada gambar ni !

Ok ini lah gambar yang menjadi tanda tanya ! 


Ini jawapannya.... 
CERUT ! / Rokok 


Nampak tak... yg putih tu abu rokok / cerut 
Warna coklat terang tu batang dia.. 

Ok kalau tak nampak lagi, tengok gambar di bawah. Seorang lelaki di edit di situ. Thank you lar sape yang edit ni k. Kami semua dah nampak jelas. haha. 



JAWAPAN KEPADA TEKA TEKI GAMBAR BATA | Jawaban untuk Teka-teki Gambar Ilusi Optik "Penampakan tersembunyi di antara tembok bata" |  Lihat Gambar Tembok Bisakah Ilusi Optik Terbaik | cari jawapan tersembunyi pada bata SUMBER : GOOGLE 

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

4 comments:

عبده العمراوى said...



شركة تنظيف منازل براس تنورة
شركة مكافحة العتة والنامس والوزغ بسيهات

التميز المثالي للخدمات المنزلية said...

الخدمات المنزلية بمدينة القطيف 0507738549


شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تنظيف سجاد بالقطيف
شركة تنظيف خزانات بالقطيف
شركة تنظيف فلل بالقطيف
شركة تنظيف شقق بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة مكافحة الحمام بالقطيف
شركة مكافحة النمل الابيض بالقطيف
شركة تسليك مجارى بالقطيف

التميز المثالي للخدمات المنزلية said...



خدمات شركة ركن الامثل بالمنطقة الشرقيه 0502644550 وتقديم كافة الخدمات المنزلية

شركة كشف تسربات المياه بالاحساء
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالطائف
شركة تنظيف منازل بحفر الباطن
شركة مكافحة حشرات بحفر الباطن

yanmaneee said...

cheap jordans
christian louboutin sale
louboutin shoes
coach outlet
air force 1
calvin klein outlet
coach outlet sale
moncler
mbt
coach factory outlet

Popular Posts